torstai 20. maaliskuuta 2014

Arvontalaulu

Ukolla oli tiedossa loppuviikolle työreissu länsirannikolle, en muista tarkkaan minne, mutta se on toissijaista. Homma oli ajateltu alunperin niin että minä ajelen omalla autolla ja hän omallaan. Eli normimeininki.

No, yllättäen kun on avomiehen suvusta kyse, tähänkin saatiin nopeasti kehiteltyä pari muuttujaa. Avomiehen pikkuveljen emäntä on ystävineen lähdössä Tahkolle ja oli puhe, että ukon auto annetaan viikonlopuksi niille lainaan. Eihän siinä mittään. Paitsi että viikonloppu tulikin tällä viikolla jo keskiviikkona.

Siinä sitten kesken 9:30 - 16:00 kestävän palaveriputken (kuset, paskat housussa, ilman taukoja) piti järjestellä näitä logistiikkajuttuja, että saadaan ajoneuvopolitiikka kuntoon. Koska tärkeintähän on ettei ryyppybileet vaan keneltäkään epäonnistu. Ja eihän kellään muulla ole autojakaan kuin meillä.

Kuvassa ollaan sitten tilanteessa, jossa Tahkolle lähtevän emännän ajoneuvo on tarjolla toiselle meistä loppuviikon kulkupeliksi. Vedettiin arvontalaulu ja siinä kävi sitten niin, että minä köryyttelen tuolla tummanvioletilla pääsiäismunalla."Voi perkele."


9 kommenttia:

 1. joo-o - ei muuta voi todeta. Hyvin organisoitu.

  VastaaPoista
 2. Ihan loivaa kyrpiintymistä asiaan havaittavissa... :D
  Jokos muuten Amarokki on merkkinsä näyttänyt, onko siitä The Legendan manttelinperijäksi?
  -Pientilallinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti se on ollut kuten Volkswagenin pitää, eli varsin hajuton, mauton, näkymätön. Ei selvästikään ainesta legendaksi. Kuvan Pololla sen sijaan on, huomenna avaudun aiheesta enemmän. Nyt en pysty, kun vituttaa niin paljon että naama sulaa.

   Poista
 3. Voi että nämä sun jutut on niin ihania. Irtoaa naurut takuuvarmasti :)
  T: Sari

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti et KOSKAAN lopeta blogia :) Suomen parasta huumoria! Aina innolla odotan, että koska tulee seuraava postaus ja mikä mahtaa olla aihe :) Olisiko muuten taas aika arvonnalle blogissa?? Edellisestä kun on jo aikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan räpsytellä sivua auki vielä semmoset 178 000 kertaa, niin saadaan Keskisvesahenkiset "Miljoona Juhlat" pystyyn. Melko joutuin noita sivun aukaisuja muuten kertyy.
   Ylläolevan kuvan onnistuneen tuotesijoittelun perusteella VW-maahantuojakin saisi osallistua tsempaloihin.
   -PT-

   Poista
  2. Kyllä vaan, kohta pitäisi taas jonkinlaiset arvonnat pieraista pystyyn kunhan 2 miljoonaa kulukertaa kolahtaa täyteen. Seuratkaa ilmoittelua!

   Poista
  3. Oikoluin itseäni ja tulin aivan vakuuttuneeksi laskeneeni väärin. Sitten piti asia tarkistaa paperilla, laskimella ja varmistaa avopuolisolta.
   Kuinkahan valtaisa läjä verorahoja tähänkin insinööri (AMK) -tutkintoon on panostettu? Ei mikään hirmuinen hyöty-kustannussuhde sillä panoksella...
   -PT- (AMK)

   Poista
 5. Keskisvesahenkiset tsempalot sopisivat kuin nenä päähän!

  VastaaPoista