torstai 13. maaliskuuta 2014

Paska homma

Torstai on toivoa täynnä ja WC:n lattia täynnä paskaa.

Onneksi tilanteen hoitamiseen ei tarvittu kuin vesiletku, painepesuri, akkuporakone, papukaijapihtejä, ruuvimeisseli, jousi, märkäimuri, sankoja, useita pareja aids-hanskoja, kuramatto ja Maaseudun Tulevaisuus -lehtiä. Ja alakerran naapurin karhupumppu. Ja paikallinen talonmies. Ja vara-avaimen avulla tunkeutuminen seinänaapurin asuntoon, jotta varmistuttiin ettei siellä päässä kupli myös. Vettäkin saatiin näppärästi otettua kuljettamalla letku makuuhuoneen tuuletusikkunan kautta.
Tämmöiset asiat sattuvat aina ilman mitään ennakkovaroitusta. Eihän tästä ole vasta kuin reilu vuosi, kun pesukoneen poistovedet alkoivat nousta keittiön lavuaariin.12 kommenttia:

 1. Olikos aamulla ns. kovalla? :D

  VastaaPoista
 2. Jopas se nyt koettelee eliittitalon porvarikansaa. Naapurin hassu setä on tietenki tullut toisiin ajatuksiin ja yrittänyt vetää vallankumouksen pöntöstä alas.
  Meillä paskahommat nousi esiin viimeksi tuossa syksyllä. Avovaimon kyselyihin sakokaivon tyhjennyksen tarpeellisuudesta olin jo jonkin aikaa vastaillut, että kyllähän sinne vielä mahtuu. Tätä vakuuttelua sitten muisteltiin korostetun voimakkain äänenpainoin kun tavara alkoi nousta pihalle kannen välistä ja koira kävi piehtaroimassa lammikossa. Tuli kiirus alkaa kyselemään kyliltä, että ei sattuis olemaan lietevaunua jouten...
  -Pientilallinen-

  VastaaPoista
 3. Ei käy ykstotiseks tuo elämä, kun tapahtuu yllätyksiä :)


  -pelinainen-

  VastaaPoista
 4. Ha, mä oon käyttänyt ihan just tollasta imuria. Vaikka homma ei ollut ihan noin paska. Paskaakin on tosin tullut siivottua, mm. katossa olevasta hajonneesta paskaputkesta valunutta. On kiva joo, etenkin julkisilla paikoilla... vaikka parempi tietty siellä kun omassa kotona.

  VastaaPoista
 5. Oo tarkkana! Paskahommilla on taipumus kasaantua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pittää olla. Eilen nous edelleen pesukoneen poistovedet keittiön altaaseen :D Minä naiivisti kuvittelin että joka suuntaan ois tilanne helpottunut.

   Poista
  2. Eikait se vain enteile sitä, että tilanne ei ehkä ihan olisikaan ns. hallussa... Ja viikonloppukin painaa päälle. Voi olla tulossa jänniä aikoja :D

   Poista
 6. Miten mää oon luullu, että te asutte maalaistalossa? :P
  -airamisrik-

  VastaaPoista