keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Spartacus - sarjojen sarja

Olen hehkuttanut Walking Deadia ja Game of Thronesia tässä blogissa. Mutta nyt kuulkaas! Mahdollisesti maailman paras sarja on Spartacus. Seuraavassa perustelut.

1. Gladiaattorien yhteenottojen ja muiden kahinoiden realistiset efektit
2. Monipuolinen puvustus3. Gladiaattorikoulun treenipihan loistavat työturvallisuusolosuhteet, satojen metrien pituinen pudotus jos mikä pitää aistit sähäkkänä harjoitusten lomassa4. Alastomien, kiiltävänahkaisten miesten väliset intensiiviset dialogit
5. Vähemmistöryhmien huomiointi käsikirjoituksessa

6. Palvelusväen yllättävän monipuolinen työnkuva. Gladiaattorikoulun isännälle jos iskee mielihalu kesken kylvyn, ei auta muuta kuin kumartua. Samalla isäntä voi keskustella vaikka säästä vaimonsa kanssa, joka on altaan toisessa päässä.


Lisäksi on kätevää, että henkilökunta lämmittää emännän, ettei isännän tarvitse vaivautua ennen (aviollista) aktia.7. Kylässä käymisen taito. Kun korkeassa asemassa oleva nainen tulee piipahtamaan gladiaattorikoulussa, hän on oikeutettu erinäisiin palveluihin. Valikoimaa on kuin Prisman jogurttihyllyllä konsanaan.
8. Käsityöläisyyden korostaminen9. Naisten urheilufaniusLegenda on syntynyt.


22 kommenttia:

 1. On kyllä ehkä pakko kattoa, herra mun jee! Juonipaljastuksia jo melkeinpä, vähän kyllä meinas mennä jo maku koko touhusta ja meinasin mieleni pahoittaa. Onneks en ihan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä minä mieleni pahoitin, kun viimeistä kuvaa ei ollenkaan ole sensuroitu. Ylempien kuvien tapaan ihan omin pikku kätösin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläpä eläpä ruppee, ihan sellaisenaan internetistä nämä luvatta lainasin.

   Poista
  2. Seison korjattuna, mutta olisi sitä vähän voinut sutata. Eihän tässä nyt pysty keskittymään teksteihin ollenkaan.

   Poista
 3. Spartacuksessa on kaikki kohdallaan, riittävästi pornoa, verta ja väkivaltaa ja kaupan päälle poliittista juonittelua ja edes jonkinlainen historiallinen viitekehys. Loistava sarja!

  VastaaPoista
 4. Juu ei. Yksi kausi Roomaa riitti, sitä ei pelastanut edes Kevin McKidd :D

  Eräs ystäväni muistaakseni tykkää tuosta Nasim-jokumuuhemmo-parituksesta ;)

  VastaaPoista
 5. Sarjan ehdottomasti paras kohtaus on se, kun Spartacus tuodaan sinne muitten äijien joukkoon. Miehet kerääntyvät alastomana Spartacuksen ympärille, ja luonnollisestikkin kaikilla on jonkin asteen seisokki, Ei tuntunut sopivan tilanteeseen.

  VastaaPoista
 6. Tarttee myöntää että katottu on, ekasta viimoseen. Hyvää katteltavaa.

  VastaaPoista
 7. Jumaliste. Tää on NP - näkemättä paras.

  Nyt on pakko selvittää onko miulla tääl Indonesias töllössä joku kanava josta tää spektaakkeli tulis. Tosin voi olla sensuroitu versio jos ylipäätään näkyy. Tääl ollaan siviää sakkia, ei käy tuommonen eroottinen temmellys lainkaan.

  Oon huomannu ihan jopa Frendejä kattoessa et mit vit tuostaha puuttui kohtaus välistä, esim. kun muistan elävästi et tuossa kohtaa kaks naista suuteloi ni eipä näkyny täällä vaan sähäkkä leikkaus oli siihen tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa Indonesiassa saksitaan noin räväkästi? :O
   Toimiikos siellä Netflix, pääsisit kahtomaan sen avulla.

   Poista
  2. Mikä on Netflix? Oon kohta kax ja pual vuatta ollu tropiikissa, olen pihalla kaikesta ja menen teknisessä kehityksessä koko ajan vauhdilla taaksepäin. Kosketusnäytöllinen älypuhelinki on vaihtunu näppäimelliseen vanhaan paskaan (akku muuten kestää päiviä, ellei jopa viikkoja!). Tällä menolla viimeistään vuodenvaihteessa siirryn kommunikoimaan savumerkein.

   Spartacusta ei löydy miun satelliittikanavien tarjonnasta, vaikka näkyy joku 5 HBO:n eri kanavaa. Lienee liian rajua tänne muslimimaahan. Pitää metsästää josko löytyis DVDnä jostain.

   Paras sensurointi mitä olen pongannu oli kun jossain amerikan Master Chefin jaksossa kisaajille lyötiin eteen sian pää että kokatkaapa siitä jotain kivaa. Sian päätä ei näkyny kuvaruudussa kertaakaan, sen eessä leijaili sellanen sutattu tuhnupilvi. Possuhan on muslimeille syntiä (tai jotain) mutta että ei voi sellasta ees telkkarissa näyttää? Mahtavaa!

   Poista
 8. Kahoin tuon esiosan Gods of the arena, kun poikaystävä halus (ylläri ylläri). Ei se kovin huonoksi osoittautunut, kun löytäisi jostain dvd tai blue ray bokseina loputkin. Kyllä sitä aina mielellään kahtoo seksikkäitä miekkosia vaipoissa(?!).

  VastaaPoista
 9. Mä en Spartacuksesta pahemmin välittänyt, mutta järkytys oli suuri (tai voiko sitä järkytykseksi sanoa? ;D), kun Gannicus onkin McLeodin tyttärien iihanan ihana Riley! :D http://www.asobig.com/mcleod/albums/riley/ASI-MD-DC06.jpg -- iiihihihih! <3

  VastaaPoista
 10. Mistä tämä tulee? Ja etenkin, miten mä olen missannut tämän kokonaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HBO Nordicilla on ainakin 4 kautta. Itse en päässyt ekaa jaksoa pitemmälle, ei vaan nappaa kelvottoman huonot näyttelijäsuoritukset :)

   Poista
 11. Ja minä kun ajattelin, että Lillehammer on ihan tosi kova juttu. Suosittelen muuten. Taitaa tulla tiistaisin ruotsin tv.stä. Uusinta kierroksellaan on.

  VastaaPoista
 12. Pidin sarjassa naisen orgasmin hetkellä huutamasta peri-spartalaisesta "Oh my God!":sta, mutta mielessäni tosin kävi, mitäköhän jumalista hän tarkoitti. Miestyökavereideni mielestä takerruin liikaa yksityiskohtiin.

  VastaaPoista
 13. Oliks tää se sarja minkä toinen kausi ei liity oikeestaan lainkaan siihen ensimmäiseen? Netflixissä tuntuu olevan näitä gladiaattorisarjoja niin paljon, et menee jo sekasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toinen kausi on prologina ekalle, kun ekan kauden Spartacuksen esittäjä Andy Whitfield kuoli ja sarjan jatkokin oli vissiin epävarma. Ehtivät löytää uuden Spartacuksen näyttelijän sillä välin. Ite kyllä skippasin tokan kauden, pitäis jossain välissä katsoa, kun jonkin verran taisin ihastua Gannicukseen...
   Nasir ja Agron on kyllä sulonen pari, en pistänyt yhtään pahakseni vähän rajumpia kohtauksia ;)

   Poista
 14. Kyllä. KYLLÄ. Taisinkin tätä hehkuttaa jo joskus aiemmin, hyvä että otit valikoimaan. Malta katsoa sarja loppuun vaikka kolmannen kauden kanssa vähän tulee tökkimäänkin, menee niin vakavahenkiseksi hyvänen aika.

  VastaaPoista
 15. Siis ihan kaikkien aikojen paras sarja!
  Ja mullapa on Agronin (Dan Feuerriegelin) ihka aito valokuva nimmarilla varustettuna. Niin kovasti sarjaa fanitan ett pakko oli suosikkigladiaattorilleni laittaa fanipostia :-p

  VastaaPoista