sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Vain itsekkäät ihmiset peseytyvät

Lupauduin eilen kuljettajaksi Kuopion keikalle avomiehen siskolle, isoveljelle ja tämän emännälle kun olin niillä hoodeilla auttamassa kodinhoitohuoneen tyhjentämisessä tulevaa remonttia varten. Kun lähdin kotia kohti, sovittiin, että soitellaan vielä tarkemmin aikataulusta. Joku huipputärkeä jalkapallo-ottelu oli alkamassa 14:40, mutta totesin jo siinä kohtaa, että ei siihen keretä kyllä millään.

Ajoin kotiin ja matkalla pistäydyin hakemassa lähikaupasta, hyvä ihminen kun olen, krapulan kourissa kamppailevalle avomiehelleni virvoitusjuomaa, pitsaa ja ranskanpastilleja ja sitten käytin koiran pihalla. Tässä kohtaa tuli jo avomiehen isoveljeltä tekstari, että ovat tulossa. Kirjoitin että hieno homma ja että enpä oo ees suihkuun vielä kerennyt. Rakentava neuvo oli, että unohda suihku. Olin että enpähän unohda. Sitten tuli tieto, että Kuopiossa pitää olla 14:40. Vastasin että minä en ainakaan ole ja menin peseytymään.

Kymmenen minuutin kuluttua tästä tuli puhelu, että ollaan pihassa, ala tulla ulos. Suihkunraikkaana sanoin että minulla tosiaan menee vielä 20 minuuttia. Avomiehen veli vetäisi ehkä mahdollisesti maailman ärsyttävimmällä äänensävyllä: "Ei voi olla totta!".
Siinä kohtaa oli lähellä että loppui kuskin hommat ennenkuin alkoivatkaan. Sanoin, että olimme sopineet, että vielä erikseen vahvistetaan aikataulu ja että olin kyllä selkosanaisesti kertonut käyttäväni koiran ulkona ja käyväni suihkussa ja että nämä eivät tapahdu viidessä minuutissa. Tämä kohtukipujen kourissa ollut jalkapallofani seurueineen tuli sisälle ja samalla kun laittauduin, sain kuunnella "Näen varmaan vaan viimeiset 15 minuuttia matsista" -tyyppistä vinkumista. Väittäisin että kovin moni nainen ei ole lähtökuopissa vartin sisällä siitä kun on tullut suihkusta. Jalkapallomies oli myöhemmin saadun tiedon mukaan kerennyt hätyyttää puhelimitse siskoaan, joka oli myös täysin ajattelemattomana ihmisenä halunnut peseytyä. Onneksi siinä suvussa tukka on tuuhea, joten hänen ei tarvinnnut kuin kuivata hiuksensa. Meikitkin jäi laittamatta kun oli niin kiire.

Koska oli vielä aikainen iltapäivä, oli mahdollista asioida rautakaupoissa. Jätimme avomiehen isoveljen emäntineen sitä helvetin tärkeää matsia katsomaan ja lähdimme etsimään avomiehen siskolle optimaalista laattayhdistelmää sauna-kylpyhuone-kodinhoitohuone -akselille. Tämä ero teki ihan hyvää, parin tunnin jälkeen ei vituttanut enää läheskään niin paljon.

Käytiin sitten yhdessä syömässä amerikkalaishenkisessä bowldinerissä. Kun saavuimme pöytään, jalkapallomies ilmoitti heti ensimmäisenä, että normaalisti jalkapallo-otteluissa ei tapahdu mitään ensimmäisen vartin aikana. Nyt oli tehty kolme maalia.

Ruokailun ajan, tottakai, katsottiin sitten seuraavaa valioliigan ottelua. Yhdessä vaiheessa kanava vaihdettiin SM-liigan puolelle ja tästähän avomiehen veli veti tantrumit ja kävi reklamoimassa.Koska ravintola-annokset ovat liian pieniä, jalkapallomies tilasi härän ylikypsää rintaa tuplalihalla. Tässä sitten hän on kamppailemassa annosta loppuun. Pienen vittuilun säestämänä tyhjensi lautasensa lopulta.


Taisi ottaa kuitenkin aika koville, koska jalkapallomies viipyi keilahallin saniteettitiloissa niin pitkän ajan, että hänen emäntänsä oli aidosti huolissaan ja mietti pitääkö mennä katsomaan miesten vessaan mikä on tilanne.

No, kuinka ollakaan, tämä huumaava ilta loppui sitten ruokailutapahtumaan. Porukka halusi koteihinsa saunomaan. Olin kyllä aika pettynyt, olin henkisesti valmistautunut kunnolliseen jamboreehen. Kunnon amatöörejä. Tämänkö takia sitä naukumista piti kuunnella. Olis ollu pihassa ja kahtonu pyhän ottelunsa sieltä.

Olin kotona juuri Avaran luonnon päättymisen jälkeen. Kotona näytti tältä:Koska olin kuitenkin peseytynyt ja tämä panostaminen ei saisi mennä hukkaan, oli pakko lähteä Leppävirralle kuokkimaan eräisiin iltamiin. Soitin kuitenkin ovikelloa, mitä pidettäköön lieventävänä asianhaarana. Reissu oli hyvin antoisa. Tämä porukka oli aloittanut ilman kalastusvälineitä suoritetuilla pilkkikisoilla jo heti alkuiltapäivästä, joten joukkion viihdearvo oli huomattavasti korkeampi.

Miehet vetivät Singstarilla Barbie Girliä ja Tauskia.


Minulle esiteltiin Nikkei-monitoimipatja, joka toimii mattona, elokuvateatterina, lasten majana ja kissan petinä. Eikä siinä vielä kaikki! Nopean tilaajan etuna saa keraamisen paistinpannun.


Pääsin tutustumaan erilaisiin taktiikoihin laulumittelön voittamisessa. Mikrofoniin öriseminen on so last season. Parhaat tulokset ja varma voitto saadaan hankaamalla mikrofonia biisin ajan genitaalialueelle. Todelliset trendit luodaan Leppävirralla.Pojat olivat kerenneet laittautuakin.
Puoliltaöin koitti aika lähteä baariin.Kyllä kannatti.

Onneksi on vain yksi päivä viikonloppua tähteellä.18 kommenttia:

 1. Oishan se vitun vinkuja voinnu kattoo sitä perkeleen peliä kännykästää, ni ei ois tarttennu vinkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi suunnittelu olis tehnyt tästäkin tapahtumasta himpun verran onnistuneemman. Kuten se, että oltaisiin sovittu hyvissä ajoin aikataulusta. Ei olisi silloin ollut ongelma ennättää 14:40 Kuopioon. Siinä vielä oli vielä puolenpäivän aikaan täysi arvonta käynnissä että lähetäänkö ollenkaan vai ei :D

   Poista
 2. ..jonka elämässä tapahtuu kaikenlaista, mutta harvoin odotettua… Näinpä :D
  Mites, kun avautui tilaisuus tuon kuulun kodinhoitohuoneen tyhjennykseen, pääsitkö harrastamaan karsintaa vai laitettiinko Dingohanskat ja hirsien numerolaput tarkasti jemikseen?
  Muinoin olin yhdelle hamstraajakaverille muuttoapuna. Isäntäväki keskittyi lähinnä visioimaan uuden kämpän sisustusjärjestelyjä, eivätkä tästä syystä juuri kontrolloineet varsinaista tavarankantoa.
  Roskakatokselle oli paljon sujuvampi yhteys kuin asuntoon. Niinpä me talkoolaiset suoritimme omatoimisen turhien tavaroiden karsinnan. Muutamia kyselyitä tuli jälkikäteen, että oltiinko nähty muuton aikana sitä ja tätä. Ei ollu näkyny.
  -Pientilallinen-
  PS. Tauskin biisien tahtiin tapahtuva genitaalihively mikrofonilla on trendi, jonka en toivo leviävän kovin laajalti Leppävirran ulkopuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodinhoitohuoneesta oli itse asiassa tyhjennetty jo kaapistot, eiliselle jäi sitten kadonneiden pöytäpintojen metsästys. Vähällä pääsin! Kylpyhuoneen puolella oli enemmän sanottavaa, ei ollut todellakaan laetanaan-säännön mukaan eletty. Kymmenkunta tyhjää shampoo- ynnä muuta putelia heitin roskikseen, siellä olivat sulassa sovussa muiden joukossa olleet. Iso korillinen jäi vielä jäljelle kaikenlaisia entsyymejä, niillä pärjäis varmasti kaksi vuotta.

   Poista
 3. Mie olisin mieluummin jäänyt rapsuuttaan koiruuven masua ♥

  -joku vaan jostain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on otettu vahinkoa takaisin sillä osastolla :)

   Poista
 4. Ja ihan vakavasti ottaen jossakin ulkomaassa pelattavan potkupallo-ottelun tollottaminen telkkarista on peruste kaahottaa kaupunkiin ja vieläpä ahdistella syyttömiä sukulaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pollin pelluu on vakava asia.

   Kyllähän me tietysti sivistyneesti käyttäydyttiin ja läppää sitten ruokailun ja paluumatkan ajan taas heitettiin normaalisti. Mutta täytyy myöntää että oli hella melkein kuutosella sillon alkuiltapäivästä :D

   Poista
 5. Olet niin hauska! Olet minun idoli kirjoitustyylilläsi :) Lav ya! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moniaatkin blogistit ovat varmaan tyyli-idoleita, tai ainakin pyrkivät siihen. Mutta että kirjoitustyyli-idoli! Ollenkaan huonosti et ole idolia valinnut, etkä ole asiassasi yksin.
   -PT-

   Poista
 6. Meno paikallisessa näyttää kutsuvalta!

  VastaaPoista
 7. Alan olla aika vakuuttunut siitä, että urheiluhullut on sietämätön joukkio.
  Yst.Terv. Riivinrauta

  VastaaPoista
 8. Mun yhden kaverin avomies on ilmeisesti oikea sukulaissielu jalkapallomiehelle. Tulee oikein elävästi mieleen yksi vastaavanlainen tilanne kun istuttiin ravintelissä pihvien äärellä ja tämä isäntä vittuili seurueelle ensin koko ruokailuhetken ja kutsui tarjoilijan valittaen pihvin olevan "täysi kalu" sai uuden pihvin, mutta jätti sen syömättä koska sekin oli "ihan homo kalu".

  VastaaPoista
 9. Jalkapallo on pyhä asia, erityisesti meillä seurataan valioliigaa! Itse kommentoin enemmän pelaajien asuja ja sopiiko sukat yms. väreihin jne. aikansa se kestää kunnes minut häädetään olohuoneesta. Tosin olen huomannut että kannattaa kysellä sellaiset minulle tärkeät asiat (lue johon haluan myönteisen vastauksen esim yksityien matkani tyttöjen kanssa) ottelun aikana. Voi
  sitten myöhemmin sanoa että siitähän oli puhetta ja asia oli ok :) etkö kuuntele mitä puhun...

  -pelinainen-

  ps. ymmärrän ja tiedän paitsion

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä taktiikka käydä neuvotteluja ottelun aikana. Tuli noista asuista mieleen, että yksi hyvä ystäväni joskus vuosia sitten katseli avomiehensä kanssa jalkapalloa. Tai no, sisustuslehtien selailun lomassa. Kysyi sitten, että mitä varten tuolla yhdellä pelaajalla on ihan erilainen peliasu. Kyseessä oli erotuomari.

   Poista
 10. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, vaan erääseen aiempaan. Siihen, kun se teidän koira metsästi niistä kuopista jotain eläimiä - supikoiriako ne nyt oli - niin jäi mieleeni kaihertamaan sellainen kysymys, että mitä te niillä teette? Olin havaitsevinani hienoista sarkasmia kommenttilootassa puhuttaessa niiden syömisestä. Niitä ei siis ilmeisesti syödä, teettekö niistä turkkeja vai häh?
  Pari viikkoa meni että kehtaan tulla kysymään. Kiitos jo etukäteen ja pahoittelut tietämättömyydestäni liittyen metsästykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä supista voi tehdä vaikka karvahatun jos haluaa. On niitä meilläkin muutama muokkuutettuna jemmassa. Ihan näyttävä ois supiviitta tempaista harteille.

   Ihmisravinnoksi supikoirista ei ole.

   Tarkoituksena on suojella metsäkanalintujen ja vesilintujen kantoja.

   Poista