tiistai 4. joulukuuta 2012

Finland’s Got Talent. Not!

Onko Suomessa lahjakkuutta? Ohjelman finaalin perusteella ei sitten yhtään. Lähinnä vaan kuvottaa tuomareiden muka-innostuneet ilmeet, joilla yritetään saada katsojat yleisössä ja kotona lietsottua massahysterian valtaan ja uskomaan että esiintyjillä on edes auttavasti kykyjä ja viihdearvoa.  Etenkin Janne Kataja näyttää joka esitystä katsellessaan siltä että silmien edessä tapahtuisi jumankauta jotain ihan aidosti viihdyttävää. Tai siltä että parin viikon mittainen ummetusjakso on juuri päättynyt. Tai siltä että tuomaripöydän alla on thaimaalainen kontallaan.

Ei, Janne. Paskaa ei voi kiillottaa. Edes sinä et pysty siihen.Sitten ärsyttää että kilpailuihin raahataan alle kymmenenkesäisiä esiintymään. Kuka noista ”kriittitistä” ja ”bad-ass” vellihousutuomareista nyt niille sanoo napakan ei:n vaikka nimenomaan pitäisi. Säälistä jatkoon, kerta toisensa jälkeen.
 

Daniel Helakorpi on kilpailun voittaja, jos et tiennyt. Pahinta tässä on, että nyt se ressukka luulee että maailma on iloinen paikka ja mitä tahansa mukavaa voi tapahtua. Tästä pojasta tulee vielä alkoholisti. Se on varma.


Ja hyvään porukkaan mahtuu aina yksi Jorma. Lauloi finaalissa ihan paskasti ja sijoittui silti toiseksi kilpailussa. Kuva muuten aivan huutaa photoshoppausta! If you know what I mean. Wink wink nudge nudge.

Kyllä menee elämänhalu täysin tässä hommassa.

4 kommenttia:

 1. Paskaa voi kiillottaa, myytinmurtajat testas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä perkele :D Sivistyksessäni oli aukko. Tai siis yksi niistä jälleen paljastui.

   Poista
  2. Hitto olin just tulossa sanoo samaa! Ehkä Katajakin oli Mythbusterseista innostuneena aatellu, et kyllähän tässä yks Talentti kunnialla läpi vedetään. Ei vedetty.

   Poista
 2. mä kuolen nauruun näitä sun tekstejä lukiessa,2v:kin kahto mua ihmeissään ku hytkyin täs sohvalla-ja toivon et isä ei huomannu sitä mun itkunaurukohtausta..oli pakko pitää lukutauko kun meinasin parkua silmät päästäni :'D olet mahtava!! <3 -ruttu-

  VastaaPoista