perjantai 7. joulukuuta 2012

Pilleri päivässä pitää penskan poissa petistä

Seksuaalirikollisille aiotaan tarjota lääkehoitoa, joka vaimentaa seksuaalista kykyä ja halua. Hoidon aloittamiseen tarvittaisiin aina suostumus henkilöltä itseltään. Minusta onkin tärkeää ja ei yhtään ironista, että pedofiiliä ei ainakaan pakoteta mihinkään mitä hän ei haluaisi tehdä.

Hoito-ohjelman noudattamista seurattaisiin kuukauden välein. Kuulostaa aukottomalta.Hallituksen antaman lakiesityksen mukaan seksuaalirikoksen tekijä voisi päästä valvottuun koevapauteen, jos tämä suostuu hormonaaliseen lääkehoitoon ja jatkaa sitä myös ehdonalaisen vapauden aikana. Kyllä yhteiskunnassamme on ihan parasta, että meillä ollaan valmiita luottamaan ihmisiin.Oikeusministeriö pitää ongelmallisena sitä, että nykyisin tarjolla olevat hoitomuodot kestävät usein pidempään kuin tuomittu istuu vankilassa. Joo, kyllä minustakin ongelma on juuri hoitomuodoissa eikä tuomioissa. Kyllähän sakko varmasti kirpaisee, jos kohdalle sattuu. Ne muutamat, jotka joutuvat häkkiin, viettävät siellä keskimäärin 6 - 8 kuukautta. Minusta hirveän pitkä aika. Jotain kohtuutta kamoon hei!

Arvion mukaan kymmenen vankia aloittaisi lääkehoidon vuosittain. Lääkityksen ja psykologisen hoidon kustannukset vankia kohden olisivat korkeintaan 20 000 e vuodessa. Jes, kattava määrä ja edullinen hinta.

Mulle tuli tästä kaikesta mieleen vain yksi asia. Paljonkohan yksi luoti tätä nykyä maksaa?

3 kommenttia:

  1. Kastraatio vähentää seksuaalista halukkuutta ja kyvykkyyttä kummasti ainakin eläimillä. Voisiko auttaa myös ihmisillä?

    VastaaPoista
  2. Juuri nyt en muista, mitä nisäkästä siististi kastroitiin virittämällä tiukka moninkerroin venytetty kumilenkki pallien alta puristamaan verenkirto nolliin. Jo viikossa pallit putoavat sinimustina kompostoitaviksi ja "uhrit" "paineitta" side silmillä ovat valmiina kuljetettavaksi toiseen maakuntaan... ( Kotia tallustellessa saa ainakin veren kiertämään [ ups] )

    VastaaPoista
  3. Jatkojalostan ajatusmalliasi; paskan ravinteet tuovat kuitenkin uutta voimaa vaikka pajupuskalle... Hevosensontaakin pitää kuitenkin kompostoida 1-2 vuotta ennenkuin siitä turvallisesti kasvuvoima irtoaa... Jos 80-kiloisen ravinnelisän levittäisi hakemyllyn kautta tuoreeltaan suoraan karuhkolle metsäkankaalle, olisiko ravintolisän raekoolla väliä ?? Nimim. "EI, saunan takana EI enää ole tilaa"

    VastaaPoista