maanantai 3. joulukuuta 2012

Onnistuneen illan rakenne

SingStar kuuluu olennaisesti hyvään illanviettoon. Olin ladannut ennakkoon muutamia biisejä pleikkaan ja olin tarkoituksella valinnut myös ukoille sopivia ralleja (Black Sabbath, Suurlähettiläät, Leevi and the Leavings jne.). Sain kuin sainkin porukan alfaurokset innostumaan laulamisesta ja parhaita hetkiä oli kun vedettiin ryhmäesityksenä virolaisvahvistuksen kera Pohjois-Karjala.

Poimin ostoslistalle myös huumoriarvon takia David Hasselhoffin Jump in my car –hitin:


Best 1,35 euros ever spent! SingStar-laitteisto oli tästä vähän eri mieltä ja saatiin biletilaan kunnon savuefektit kun piuha syttyi tuleen. Olemme edelleen sitä mieltä että tämä johtui Davidista.

 
 

Soitettiin myös Paranoid. Monta kertaa.
 
Saarenmaa –cocktailit ja mansikkashotit tekivät tehtävänsä. Paikallisessa yökerhossa pidettiin lystiä ja ryhmän parituntinen tanssi-extravaganza oli kyllä ikimuistoinen. Tahtia löi joukko parhaita ysärihittejä aina XL5:sta lähtien. Kiitokset pitkälle laihalle naiselle hyvistä biisivalinnoista!


Kotimatkalla takapenkillä heräsi suuri huoli siitä, että onhan pitsat nyt varmasti mukana. Huoli oli varsin aiheellinen etenkin kun mitään pitsoja ei missään vaiheessa haettu.
Avomies veti pluskvamperfekti-kännit eli voi kuvailla loppuiltaa kavereilleen ”Olin ollut / olin tehnyt” –muodossa. Lohduttelin että et sinä tehnyt (muiden kuin minun nähden) sellaista mitä pitäisi hävetä. Paitsi että olithan sä ilman paitaa baarin terassilla kun etsittiin porukalla sun narikkalippua. Aika perus.

Ja voisin vielä lisätä ettei Audi ole ainoa asia meidän taloudessa joka kulkee nelivetona.

Ja vessan matto piti käydä viemässä roskiin aamulla noin klo 05:00.

Nyt alkaa kristillinen elämä.

5 kommenttia:

 1. Miehen uskollisuuden mitta on siinä, minne se oksentaa. Kaikkein uskollisimmat pidättelevät aina viimeiseen asti, jotta voivat oksentaa tutulle kotimatolle. Matolla ei ole väliä, kunhan se vaan löytyy omasta kodista. Lisäpisteitä saa, kun tarjoutuu oksentamisen lomassa siivoamaan jälkensä.

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi pari tuntia sitten ja olen tässä entryjäsi lukiessani nauranut ääneen ensimmäistä kertaa tällä viikolla. Kiitos näistä!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi! :D Kerrankin jotain normaalia, eikä niin-vitun-ihanaa perhe-elämää, jossa ei ryppyjä ole! Edes kreppilakanoissa :D

  VastaaPoista
 4. pluskvamperfekti-kännit!!!!! paras uudissana pitkään aikaan!

  VastaaPoista
 5. Tää blogi on aivan mieletön!!! Kiitos !

  VastaaPoista