sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kilpailu ratkennut!

Kilpailuun saatiin niin paljon noloja paljastuksia, että finaaliin ylsi lopulta 16 tarinaa. Asiantuntijaraati ei pystynyt parhaalla tahdollakaan asettamaan niitä järjestykseen, joten vedettiinpä arvalla.Saunavalosarjan voittaja: Bee Rappu jonka rakastelukokemus ei mennyt kuin Strömsössä

Pinkin peili-käsilaukkupidike -setin voittaja: zenstation, joka luuli keittiötä WC:ksi ja hänet yllätettiin virtsaamassa laatikostoon

Turkoosin peili-käsilaukkupidike -setin voittaja: kakka-aivo, joka yritti tehdä vaikutusta poikaystävän vanhempiin pissaamalla ja kakkimalla vierashuoneen oven eteen ja näyttäytymällä tämän lisäksi vielä alasti keittiössä

Vapaavalintaisen puhelimen tai tabletin voittaja: jumpsuit-Huttunen, joka onnistui saamaan häpykarvansa haalaripuvun väliin niin tiukkaan, että hänen oli matkattava ystävänsä luokse pinteestä vapautettavaksi (puhelin/tabletti ja Vuoden ystävä -palkinto kuuluisi oikeastaan kyseiselle ystävälle, joka tarttui ensin saksien sijaan kameraan)


Kiitos kaikille osallistumisesta! Palkintoja olisi pitänyt olla paljon enemmän - liian moni huipputarina jäi pakettia vaille.10 kommenttia:

 1. Huh, olipahan kovatasoinen ja jännä kisa! Mutta niin olivat kyllä palkinnotkin, ei niitä aiheetta ennalta hehkutettu. Käsilaukkuteline-peili -yhdistelmät ovat todellista luxurya ja bonusyllätyksenä tuli tuo saunavalon soveltuvuus myös mökille, veneisiin ja asuntoautoihin.
  Jumpsuit-Huttusella vähän huonompi tuuri tälä kertaa, mutta aina ei saa täysosumaa.
  Kiva oli kisa ja osoitti jälleen, että aivan vähäinen osa blogin sisällöntuotannossa ei ole lukijoillakaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kisan järjestäjälle ja erityisesti nolouksia jakaneille (joihin itsekin lukeudun). Nauroin jutuille aivan katketakseni ja nauruahan tässä maailmassa ei ole koskaan liikaa :)

  VastaaPoista
 3. Muistin tulla kurkkaamaan, joko voittaja on selvillä, kun kerroin miehelleni jumpsuit-tarinan. Ja täällähän se on voittajana! :D ONNEA Huttuselle!

  VastaaPoista
 4. Vähänkö noloa, että sen kerran kun pidän viikon taukoa tästä blogista, missaan tällaisen kisan.

  Voittajille onnittelut!

  VastaaPoista
 5. Voi kökö! Ois vissii pitäny lukia tämä kirjotus eka, että oisin tajunnu kisan jo päättyneen... Vaan tuski ois ollu jakojakaan ku oli niin hienoja jumpsuit- ja kakka-tarinoita kisassa mukana..! :)
  No mutta, saapa muut lukia mun vammasesta elämästä!

  P.S: Kenenkää vammasen ei tarvi ottaa nokkiinsa, se on vaa semmone sanonta, juu nou.

  -Bea

  VastaaPoista
 6. Ihana vertaistukikisa. Ameeba kiittää muiden tarinoista. Nyt tiedän etten ole yksin. :)

  VastaaPoista
 7. Oli loistava arvonta, omat nolot tilanteet nolottaa nyt huomattavasti vähemmän ja sain monet tosi makeat naurut.

  VastaaPoista
 8. Jumsuit-Huttunen kiittää ja kumartaa, ja kohti uusia noloja tilanteita, hän pää pystyssä hölkkää:D

  VastaaPoista
 9. Nyt on jumankeuta vääryys tapahtunut: jotkut säälinössöt on poistelleet sieltä kisaviestistä kommenttejaan! Ihme meininkiä että ensin kerrotaan mehevä juttu ja sitten se poistetaan niin ettei mattimyöhäiset pääse nauramaan muiden kustannuksella. Kyllä minä niin mieleni pahoitin.

  VastaaPoista