keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Mainetta ja kunniaa tarjolla

Joku tai jotkut ystävälliset ovat äänestäneet blogini ehdolle Inspiration Blog Awards -kilpailuun. En nyt ihan päässyt selville siitä, miten blogini ketään inspiroi, mutta ehkä minun ei tarvitse tietääkään.

Täällä voi äänestää tätä ja/tai muita blogeja:

12 kommenttia:

 1. No, se on se kirjotustyyli.
  Sitä mäki ihmettelin sillo et mikä mun plokis kiinnostaa, ku huomasin et mun plokii on alkannu joku muuki lukee, äitin ja kakaroitten lisäks. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinut tuonne ois pitänyt äänestää. Sinulla on elämän tyyli - se on sopivan rento, mutta ei mitään vellihousuilua.

   Poista
 2. Ainakin yksi inspiroitunut ilmoittautuu! Jopa traktorin peräkärryn runko on tullut oikaistua ja vahvistettua tämän plokin inspiroimana. Eikö siinä ole jo vahvasti ja väkevästi todistusvoimaa?
  Siispä äänestämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sinä tosiaan inspiroiduit tästä. Luulen että muutama on innostunut myös siivoilemaan x)

   Poista
 3. Ihan oikeasti, minä seuraan riippuvaisuuteen saakka blogia, joka on ehdolla Lifestyle-kategoriassa Inspiration Blog Awardseissa ja sitte seuraan vielä rinnakkaistwiittejä. Tässähän ollaan ihan trendien aallonharjalla.
  Ei vaan pidä paljastaa, että blogin sisältö on aikas paljon maanläheisempää, kuin mitä edelläolevasta voisi päätellä :D Se on kyllä just se riippuvuuden syy...

  VastaaPoista
 4. Ilmeisesti lakoninen ironia voi olla (ajattelu- ja) kirjoitustyylin lisäksi myös elämäntyyli ;)

  Olisin äänestänyt, mutta huomasin että äänestäneiden kesken arvotaan jotain blogigaalaillallisia. Mun tuurilla nalli napsahtaisi arvonnassa, joten... Sori, nyt ei pysty :D

  VastaaPoista
 5. Sullon hyvä blogi. Mää tykkään tämmösistä missä ei joutavia kumarrella. SuoRRRaa tekstiä asioista niiden oikeilla nimillä. Keep going!

  VastaaPoista
 6. Äänestetty, eli kansalaisvelvollisuus täytetty. Männyn tuunaus vinkki riitti jo yksistään inspiroimaan,

  -Sari

  VastaaPoista
 7. Olet inspiroinut minuakin. Hain innoittamanasi laivoja siivoamaan. Näin jälkeenpäin ajatellen ehkä vähän itsetuhoista, mutta syytän tästä sinua ja vaikutustasi lukijoihin.

  Minähän äänestin.

  VastaaPoista
 8. Olet tehnyt minusta vieläkin ylpeämmän savolaisen. Olen toki palaamassa takaisin Savoon (pari vuotta?), mutta kaipuu alkaa jo kivistää ohimoita.Savo kutsuu muttei Oravikoski.Olen "jakanut" plokiasi, miehet pitivät erityisesti sorkkamukeista, muttei sinun kannasta asiaan. Äänestän ehdottomasti! Savo siis inspiroi!!!!

  VastaaPoista