perjantai 18. lokakuuta 2013

Mä oon, niinku, Twitterissä

No niin. Nyt minä olen ilmeisesti onnistuneesti perustanut Twitter-tilin. Olen kai hip 'n cool nyt.

Käsittääkseni tämän palvelun hyöty on se, että voin #myrkyttää #päiviänne #myös #lyhyillä #infopläjäyksillä. En kyllä ymmärrä mitään noista risuaidoista. Pahoittelut jo etukäteen.22 kommenttia:

 1. No perskeles.... Joutuuko tässä nyt ihan tuon takia sekaantumaan näihin hätstäk-hommiinki. Nyt alan uskoa, että kaikki mielenkiintoinen on nykyään somessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä miksi, mutta toi viimeinen lause aktivoi sarkasmihälytyksen :D

   Poista
 2. Jatka vaan blogia, enemmän sanoja ja päivän pelastus -minulla parempi mieli- koskettaa perhettä, työkavereita, asiakkaitani...olet päivän pelastus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luvassahan oli MYÖS lyhyitä pläjäyksiä. Siis monikanavaista VS-tykitystä joka tuutista. Nannaa!

   Poista
  2. Blogi on pääkallopaikka. Twitteriin voi laitella lyhyitä juttuja, joista ei kokonaista tarinaa tule. Katsellaan mitä siitäkin tulee...

   Poista
  3. Täytyy kysellä teineiltä opastus käyttöön#### nykyaika on...mutta pakko sun twiitit jotenkin selvittää. Toivottavasti oot lammasjahdissa ja kuullaan kuis kesä on mennyt. Ps. kesä lampailla varmaan meni hyvin mutta on hauskempaa kuulla se kuljetus :) mantereellel...strömsö tyyliin. lammas lauttaan...kuva ois kiva.

   Poista
 3. Mäkin oon twitterissä. Ja eka twiittini koski Julkkis-BB:tä, jota en kattonut yhtään ainoaa jaksoa... Jee...

  VastaaPoista
 4. Minä olen pysynyt twitteristä pois, vaikka muuten sekoilen ja surffailen pitkin nettiä. Pitääkö nyt sinun takiasi menettää oma twitter neitsyys? Voi apua!

  Olenkohan ainut, joka odottaa päivitystä lampaista? :D Jotenkin mielikuvissani saarilampaat ovat muuttuneet late lammasmaisiksi hahmoiksi asenteeltaan ja olemukseltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ainoa, kyllä lammasjutulle on laajempaa kysyntää. Onneksi Suomen parhaan blogin ominaisuuksiin kuuluu myös vuorovaikutteisuus. Että eiköhän lambeistakin kuulla vielä...

   Poista
  2. Twitteriä pitäis päästä lukemaan kai myös ilman rekisteröitymistä. Lammassaagan pitäis jatkua ihan piakkoin, seuratkaa ilmoittelua!

   Poista
 5. Hölökäsen pölläystä en miekää noista risuaijjoista ällyy mutta olhan se pakko liittyy sinnekkii jotta ei mää siun kirjotukset ohi :) kiitosta vuan :)

  VastaaPoista
 6. Pirun hyvä. Rupesin heti #seuraaja ksi

  VastaaPoista
 7. http://youtu.be/57dzaMaouXA

  Siinä sulle kaikki mitä ymmärrän twitteristä

  VastaaPoista
 8. Mainio! Suosikkini ehkä #Iloveyouandyoulovemeandwereallahappyfamily :D

  VastaaPoista
 9. Tiesittäkö muuten, että FF on follow friday. Perjantaisin suositellaan Twitterissä lemppareita näes. Jossaki Leppävirralla joku vois luulla että se o Fucking fantastic. Kyllä tuo twitterihomma sivistää ihmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti on älykkäämpi olo! Jos twiittaan tuhat kertaa, voinko päästä pois periferiasta?

   Poista
 10. 996 jäljellä, saas nähä kuinka käy...

  VastaaPoista
 11. No niin, nyt on täälläkin twittertilistä pölyt pyyhitty. Viimeks vuonna 2011 onkin sitä tullut käytettyä...

  VastaaPoista
 12. Tuossa Twitterissä on semmonen ongelma, että osin nuo päivitykset on teasereita, jotka jää ärsyttävästi vaivaamaan, että tuosta olisin halunnut kuulla enemmän. Esim. tuo Vuoden siivooja autokaupassa, olisi takuulla teema, josta irtoaisi makoisa täyspitkäkin.
  Kun ihmistä on siunattu noinkin poikkeuksellisella kyvyllä havainnoida ympäristöään ja vielä tuoda ne esiin kirjallisesti, jää nuo 140 merkin (vai montako niitä mahtuu?) pätkät väkisin vähän vajaiksi.
  En silti valita, ainakaan tämän enempää, kaiken otan ilolla vastaan, mikä tarjotaan. Mutta tuo autokauppateema blogivinkiksi, aineistoa kertyy varmasti, kun tekee pikku kierroksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kun tämä mahdollinen autonvaihtoprosessi etenee, syntyy materiaalia ihan täyspitkäänkin. Ainakin pientä osviittaa siitä jo antaa...

   Tänään ois ollut muuten tilaisuus mennä seuraamaan hevosen nylkemistä. Laiskuus iski ja jäin kottiin. Oli meininki laatia muutama rästiin jäänyt alv-ilmoitus, mutta tuli atk-ongelmia ja homma pääsee alkuun vasta huomenna. Joutava ilta.

   Poista
 13. Joutilaat illat... Niitä ihminen tarvii. Ja joutilaisuutta muutenki.

  VastaaPoista
 14. Asiasta liittymättömänä, tuli mieleen tämä blogisi kun tänään luin http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288381507808.html tuon linkin. :---)

  VastaaPoista