keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Romunhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa on varmaan normaalisti lähinnä pyykkiä ja liinavaatteita. Avomiehen suvussa taas kodinhoitohuone täytetään uskomattomalla paskalla.

 
Huipputärkeä kattila. "Jos ei ois viime jouluna ollut tätä kattilaa, olisi jäänyt vedet lämmittämättä ja ruoat laittamatta puuhellalla." Itsehän lähtisin tässä kohtaa hotelliin tai Leppävirran Streptokokille ruokailemaan. 
Arvonukke 60-luvulta. Pää on eri matkassa. Oletettavasti rikkinäiset keittiöveitset on aseteltu näyttävästi torson yhteyteen. Tilataidetta, vapise Kiasma!
 
 
 
 
Ettepä ikinä arvaa mitä nämä on. No, minäpä kerron. Ukkoni tiluksilla on mätänevä lato. Avomiehen sisko haluaa ladon puuliiteriksi tontilleen. Ladon osien merkintään tarvittavat laput (V 7 = Vasen 7) ovat valmiina sitä varten jos joskus 2020-luvulla tuo lato on vielä pystyssä ja sitä vihdoin innostutaan siirtämään.
 
 
 

"Voiskohan tän koriste-esineen antaa jollekin pienelle tytölle lahjaksi?" "Ei."
 
 
 
 
 
Perheen tytär on 18-vuotias. Työnjäljestä päätellen tätä lankaleijaa ei ole ehkä tehnyt ihan viime aikoina. Mutta ei, ei voi luopua. Jos tämän tekeleen heittää roskiin, ei rakasta lastaan.
 
 
 

Kännykkäkotelo. Voi hyvä vittu.
 
 
 
 
Älypeli vai seksiväline?
 
 
 
Ei tullut ihan selväksi, onko tämä perunankuorintahanska vai säilötäänkö näitä tulevia kesähäitä varten.


 
 
Tämän kokemuksen perusteella kodinhoitohuoneet pitää kieltää lailla.
 
Alkoi meidän kuntopyörä vaikuttaa aika miedolta tähän settiin verrattuna.

49 kommenttia:

 1. Voi jösses. Mulla oli tuollaiset verkkosormikkaat joskus 80-lvulla, kun ilman niitä ei voinut edes mennä Dingon keikalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettelisi jos nuo hanskat ovat käyneet Dingon keikalla

   Poista
 2. Kännykkäkotelo pelasti mun päivän. :DDD Kiitti tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluatko? Voin hakea roskiksesta. :D

   Poista
  2. Luulin, että se punainen kotelo oliisi tossu, mutta ei.

   Poista
  3. Voi kauhistus, mullakin on ollu tuommonen kännykkäkotelo xD En ikinä käyttäny, toivottavasti ei ole enää tallella...

   Poista
 3. Hamstraava puoliso on hirveeeee asia ... :-( Kun ei se ole edes koulutettavissa. Sen toimet näyttää normaalipäisestä ihanvitun hulluilta, mutta kun ei sille voi mitään.

  VastaaPoista
 4. Itsehän ottaisin ja nakkaisin joka käynnillä jotain pinoista roskiin. Se on selvää, että ellei näytä mitä heittää pois, sitä ei tiedetä kaivata kun tavara on jo tuohon joukkoon kerran päätynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokemuksesta voin kertoa, ettei onnistu. Tosi hamstraaja tarkistaa roskasäkit, jos olet sattunut jotain tärkeää panemaan roskiin... palautetta tulee ;-) nämä housut käy ihan hyvin autonhuoltohommiin. Sitten siellä auton alla maataan pyhähousuissa, kun sattuivat olemaan jo valmiiksi päällä... Tai se hilavilavitkutin voi olla tarpeen joku päivä, ehkä... eihän se ole kuin vähän rikki.

   Poista
 5. Onko sulle selvinny ton älypeli/seksivälineen tarkoitus? Nimittäin mulla oli sama hilavitkutin lapsena, mutta en koskaan päässy jyvälle mitä sillä pitäis tehdä. Samanväristen helmien saaminen jonoon kun ei kuitenkaan täytä kovin vaativan älypelin kriteereitä, niin epäilen että en oo tajunnu pelin ideaa.

  Tai sitten se on rubiikinkuution alkeisversio 1-vuotiaille. Itse sain omani lahjaksi 9-vuotiaana. Että kiitosta vaan lahjan antajalle vankkumattomasta luotosta mun älyllistä kehitystä kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsen ensimmäinen seksilelu, 1-2-vuotiaille. Seksi on ihan LUONNOLLISTA kaiken ikäisenä. Ei aavistustakaan, miten sitä käytetään. Testatkaa kohderyhmällä.

   - Gillettte

   Poista
  2. Koitin hetken verran miettiä, miten tämän saisi kuulostamaan yksimieliseltä, siinä kuitenkaan onnistumatta, Tuossa pelissä saa tietyistä kohtaa pallon upotettua värkin sisään, jolloin värit saa sekotettua vallan. Tämän jälkeen samanväristen helmien saaminen jonoon tummimmasta vaaleimpaan onnistuu ilman totaalista hermojen menettämistä lähinnä avaamalla laitos meisselillä.

   Poista
 6. Jepjep, juuri eilen pääsin vanhempien eron tiimoilta siivoilemaan heidän kellarikomeroitaan. Oli aikamoista settiä.. esim. kaksplussia 90-luvun alusta, 10-20 vanhaa ja haisevaa räsymattoa, rikkinäisiä joulu-/pääsiäis-/vappu-/ yms.yms. koristeita, pohjasta halkinaisia kenkiä ja kaikkee muuta mukavaa! Tämän lisäks talossa on myös RASIAVARASTO, jossa on nimensä mukaisesti miljoona muovirasiaa ja kansia. Ei koskaan tiedä millon tarttee vanhaa raejuustopurkkia..
  Siitäpä se ajatus sitten lähitikin, että sitten joskus kun omakotitalossa asustelen, nii sinne ei todellakaan kanneta kaikkee paskaa, joita omat lapset saa sitten kyrpä otsassa roudata kaatikselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasiavarasto! Hahahah! :D Se onkin muuten hyvä källi jos omat lapset sattuu olemaan poikkeuksellisen pissapäistä sorttia. ;)

   Poista
  2. Toivottavasti rasiat oli järjestelty asianmukaisesti värin ja muodon perusteella, noh - rasioihin. Eihän niitä muuten voi löytää.

   Poista
  3. Meidän vanhempien kotona rasiavarasto on ihan oleellinen asia: voi käyttää pakasterasioina, kissankuppeina jne. Ongelma on vaan, että tietyt laadut (esim. juuri se raejuustorasia) tuppaavat loppumaan ja toiset, sekä kannet kasautumaan. On kyllä ollut tarkoitus käydä putsaamassa sieltä pois ne, joita ei selvästikään tarvita, ettei tuollaiseen tilanteeseen päädyttäisi... Niin, ja ne kaksplussat on kai ullakolla :P

   Poista
 7. Ihan kivasti säilytetty, arvostan. Kännykkäkotelohan olis ollut sinulle sopiva, olisit säästynyt "asiakaspalveluepisodilta".(?) Tuli muuten mieleen kuinka ne lampaat siellä saaressa? Ei kai padaasa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset. Ei olis kännykkä ollut säpäleinä... Lampaita ollaankin just menossa syöttämään. Viikonloppuna haetaan pois.

   Poista
 8. Toivottavasti kuullaan/luetaan lampaista, melko varmasti ei mene kuin Strömsössä :) (ei mitenkään pahalla) Edellyttäen etteivät päädy pataan.Mökkitontille ei mahdu Nooan-arkkia...tosin Savossa voi vähän laajentaa tuota rajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukijoiden keskuudessa vankka luotto teitin hankkeisiin: "melko varmasti ei mene kuin Strömsössä" :D

   Poista
  2. Tää on kyllä huippublogi, näköjään myös kommenteiltaan :D

   - JohannaH

   Poista
  3. Tasokkain blogi, tasokkaimmat kommentit, enimmäkseen ainakin...

   Poista
 9. Huippu tuo kännykkäkotelo! Kiitos illan nauruista! :D tv annukka

  VastaaPoista
 10. Tuo päättömän nuken ja leipäveitsien asetelma on kyllä pysäyttävä.

  VastaaPoista
 11. Kyseessä siis ei ole teidän oma kodinhoitohuone? Mitä väliä sillä sitten on, mitä kukin haluaa säilyttää. Vaikka niitä tyhjiä rasioita koko huoneen täyteen. Lapsellista lällytellä toisten kodeista.

  Jos täydellisyyttä haluaa, kannattaa aloittaa ihan siitä omasta kodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi, olen aloittanut nimen omaan omasta kodista jos selailet blogia taaksepäin :D

   Poista
  2. Juu ei ainakaan vakiintuneelle lukijalle ole jäänyt epäselväksi, etteikö omistakin nurkista olisi annettu hyvinkin realistinen ja seikkaperäinen kuvaus. :D

   Poista
  3. Melko muikea kommentti arvon 'Anonyymi'. Taidat seurailla vallan väärää plokia. Takas 2+-palstalle hushus
   !

   Poista
  4. Komppaan Petriä! :D Ja mehukkaan röhönaurun kera.

   Poista
 12. Oma kotihan tuossa nimenomaan oli kyseessä. Anonyymi opettelee vain lukemaan ennen kuin alkaa lällyttelemään toisten blogeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on avomiehen suvun kodinhoitohuone, ei kirjoittajan oma.

   t. lukutaidon omaava anonyymi

   Poista
  2. Ootko varma, että ihan koko suvun?

   Poista
  3. Spekulaatiot käyvät kuumina. Mun veikkaus on Vilkas mies perheineen.

   Poista
  4. Uskoisin appiukon. Tarkemmin kun tutkitaan ja päästään pohjalle-villisian sorkat muumioituneena ja isoisävainaan tekarit kolmella kultahampaalla löytyy vanhasta osuuskaupan muovikassista. :) Mietityttää mitä anoppi sanoo/tekee asialle? Vai onko appi sinkku?

   Poista
  5. Don't get me started on my mother-in-law! Koko suku on yksiä hamstraajia. Elä sitten kristillisesti näiden kanssa.

   Poista
  6. Kristilliset jakaa omistaankin... ajattele mitä kaikkea voit saada (pyytämättäkin ja vaikka perintönä) aarreaitta! :)

   Poista
 13. Päätön nukke :D Lasten paskartelut pitää ehdottomasti säästää, meillä niitä on ullakolla jo monta laatikollista. Tunsin piston yhden kommentoijan mainitessa vanhat vappukoristeet. Meillä ei ole joka vuosi ostettu uusia huiskia, jos vanhassa on vielä ollut huiskittavaa jäljellä :) Taidan lähteä siivoamaan, huomenna....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Kohtalotovereita tältä vuosituhannelta. Kukaan ei ole uskonut, kun kerroin että lapsena heilurin samaa (vuosi vuodelta laihempaa) huiskaa monta vuotta :D

   Poista
  2. siis heiluTin, ei heilurin...

   Poista
  3. Eikös ne huiskat kuulu säästää niin kauan kuin niissä on edes pari paperinsoiroa jäljellä? Ja tyhjään voi itse niitata lisää. Olenkohan vähän maalta ja visusta perheestä:-D Muuten heittelen innokkaasti roskiin roinaa mutta tässä en ole edes tajunnut, että sen euron huiskan vois vaikka panna roskiin eikä säilöä kaapin päällä pölyä keräämässä...

   Poista
 14. kännykkäkotelon jakamisestä nöyrä kiitos. siihen kun Applen sujauttaa niin jo asettuu maailma tolalleen. tai suistuu.

  VastaaPoista
 15. Voi perse, sanon mä. Naapuritalossa asu kolmisen vuotta keräilijämies, yksin kaksiossaan. Ukko kuoli ja kämppä piti tyhjentää: Ulko-ovelta meni kapeet polut seuraavasti: Keittiöön, telkan eteen, sängylle, vessaan. Kaikki muu tila oli kattoon asti täynnä tarpeellista tavaraa. Noin 40 siirtolavallista. Miten joku voi ehtiä noin paljon hamstrata, noin lyhkäses ajas...

  VastaaPoista
 16. Sun pitäis tulla ratsaamaan meidän aitta. Miehen suvussa kaksi hamsteria. Äitinsä ja mies. Löysin navetan vintille säilöttynä pieniä aiv-pönttöjä varmaan satoja, voi hyvää päivää! Yhdestäkään ei voi luopua. Argh!
  Näkisitpä ne muotivaatteet joita kaikki maailman ötökät ovat vuosikymmenten saatossa raiskanneet. Ne ovat aitassa. Ei saa heittää pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aitat on vihonviimeisiä romupesiä. Appiukon aitan oon ratsannut ja aika monta peräkärryllistä lähti tavaraa kokkoon ja kierrätykseen. Just ne vaatteet ja kaikki.. hiiren- ja koinsyömiä kaikki! Muistoarvoa, u know.

   Oonkin unelmoinut ammattijärjestäjän hommasta. Sellaisia kuulemma nykyään on.

   Poista
 17. Pojasta polvi paranee. Tuo teidän kuntopyörä on harrastelijamaista puuhastelua, tunnettua hiihtotermiä käytääkseni.

  VastaaPoista
 18. Äiti hamstraa (mm. lukuisten eri julkasujen vuosikertoja 80-luvun alusta lähtien -mahtava palokuorma muuten), isä tasapainottaa tilannetta koska tykkää polttaa kaiken joutavan (tai irtuavan) mihin tuli tarttuu ja pikkuveli on palomies eli pelastaa jos aivan veetuiks menee.. Pyhä kolminaisuus.

  VastaaPoista