keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Veden tuloa ei voi estää


Vähän ripeksi eilen.
Naapurista tuli Uncle Bens -sopimusviljelijä kertaheitolla.18 kommenttia:

 1. 100 happy days -projekti on laskenut blogin tasoa, siksi esittäisinkin mitä kohteliaimmin, että palaisit entiseen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itsekin samaa, mutta toisaalta en tykkää luovuttamisestakaan ja olen ollut kahden vaiheilla.

   Mutta jospa pidetään tästä äänestys? Jos heti ulahtaa täällä 10 muutakin samasta asiasta niin sitten lopetan koko hömpötyksen. Käy oikein hyvin. :D

   Poista
  2. Mä oon kyllä samalla kannalla ton edellisen anonyymin kanssa. Vaikka toisaalta onkin kiva kun on jokaisella lounastauolla uutta luettavaa :D
   - Heiiid

   Poista
  3. Viiteenkymppiin saattaisi jättää nämä, vaikka tykkäänkin lueskella :) En vaan ehdi lukea kaikkia ja sitten riipoo, jos jokin hyvä juttu jäikin lukematta.
   Repesin tuolle Uncle Bens -viittaukselle, voi naapuriparkaa jos tulee kylmä kesä.

   Poista
 2. Jos vetäisit johonkin pienempään asalukuun, vaikka 50?

  VastaaPoista
 3. Kotimaisuus kunniaan, myös riisin suhteen!

  Ilman muuta jatkat!!! Nämä haasteen kuvat ja tekstit ovat mielestäni ihan taattua Vuoden siivooja -laatua. Omassa blogissani pläjäytän haasteen kuvia useamman kerralla ja väliin muita juttuja. Vuoden siivoojan fanit älkööt sinne vaivautuko, on ihan eri tyyliä - todellakin :)

  VastaaPoista
 4. Mitään tasoa ole laskenut - nythän joka päivä on takuuvarmasti päivän piristyskin!

  VastaaPoista
 5. antaa tulla vaan! kyllä kestää katsoa ja lukea. kiva tietää että joka kerta kun pläjäyttää tietsikan auki on jotain uutta hampaankolossa. kannustan ehdottomasti pitämään tavoitteista kiinni.

  VastaaPoista
 6. Kaikesta sitä saatana naristaankin. "Hei kirjotat vähän vääriä juttuja tähän SUN blogiis, jota mä voin halutessani käydä lukemassa". Mitä jos jättäisit vaikka seuraavat 62 päivää lukematta, jos noin kovin ahdistaa.

  VastaaPoista
 7. Jatkoon! Kyllä mä jaksan katsella jos joku vaan jaksaa kuvata. Ja on nää nyt sata kertaa parempia kuin keskimääräiset naamakirjan kuvahaasteet.

  VastaaPoista
 8. Täältä ääni myös Happy daysin jatkolle!

  VastaaPoista
 9. Jatka vaan, kuvissa on paljon informaatiota...

  VastaaPoista