perjantai 16. toukokuuta 2014

Shoppailu

Ostoksilla käyminen on aina yhtä elämysrikasta. Tällä kertaa kävin kauppakeskus Matkuksessa etsimässä retonkia ylioppilasjuhliin ja toivoin, että saattaisin löytää ihan toimistokelpoisia vaatekappaleita.

Olenkin vähän naiivi.Otaksun että kyseessä on minimekko. Painovoimaa korostava.
Havaijin mummolta terveisiä.Yhdeksänkymmentäluvun välihousubuumin tähdekankaat käytössä.
Pitäisiköhän painattaa paitoja joissa lukee LEPPÄVIRTA ÄMMÄ.
Rane on kingi.Taas on mistä valita.
Tämä taisi olla Christina Aguileran musiikkivideossa 2000-luvun alussa.
White Trash edition.Meitä on joka lähtöön. Osa jää asemallekin.
Kolme silmää.Pieni talo preerialla.
Olinkin aina miettinyt miltä kohdun ulkopuolinen raskaus näyttää.Plagiaatti! Olen nähnyt Prisman paketointipisteellä tämän kuosin.
Kullitetut housut, ei immille.
Design-laukkuja. Näistä jos ottaisi logon pois ja laittaisi Tokmannin hyllyyn, näitä kohti syljettäisiin.
Kuudenkympin lipokkaat.
Luin ensin väärin.Taas hetkeksi piisaa tämä touhu.34 kommenttia:

 1. Järkytyin! Vaan perumpas oman soppailupäivän ja totean että noi kaapissa olevat vaatteet kelepoo vielä ihan hyvin !:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei toinna lähtee ainakaan tuohon kauppakeskukseen.

   Poista
 2. Onneks mä oon luopunu toivosta jo ajat sitten :D meinasin tänään aikanikuluks poiketa kattelemassa rytkyjä, mut en sit jaksanu. En näemmä menettänyt mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rytky on juuri oikea sana kuvaamaan vaatteita mitä on tarjolla. Laadultakin jo semmoisia, että hyvä jos kaupasta autoon pysyy ehjänä.

   Poista
 3. Siis mitä?! Kuuvenkympin muovilipokkaat? Mitenkä helevetissä voi olla tuommonen hinta? Siis lipokkailla?! Olen hämmentynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kato Ted Bakerin lipokkaat. Varmaan Tediä ärsyttää kun koko ajan joku vie sen kengät.

   Poista
  2. Ostettiin tommoiset tytölle viime kesänä, ilman Tedin puumerkkiä. Olisko ollut peräti 7 eur hintaa? Ei oo enää käytössä, nuohan siis hankaa ja läpsyy ihan järjettömästi. Että Ted pitäköön kenkänsä ihan rauhassa.

   Poista
 4. Aloin lukemaan tätä blogia joskus silloin viime keväisen (oliko keväinen?) muotipostauksen. Pakko todeta, että nämä tällä kertaa esitellyt vetivät kyllä pidemmän korren. Eksyitkö mahdollisesti aikakoneeseen ja takaisin 90-luvulle? Ja mistä ihmeestä mä löydän kaupoista mitään päällepantavaa? Pukeudunko suosiolla suoraan vanhoihin verhoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ero kevätmuotipostaukseen onkin se, että meillä on nykyään Kuopiossa ihan oikea shopping center. Voisin tehdä ehkä ihan erillisen tarinan yhdestä "venäläiskaupasta". Sanoisin että materiaalia löytyy.

   Poista
  2. Suorastaan vaadin raporttia, kun näitä "ilostuttavia" päiviä on vielä yli puolet jäljellä...

   Poista
 5. Nuo "Leppävirta Ämmä" (tai "Leppävirran Ämmä" tai lukijaa syyllistävämpi "Leppävirta, ämmä!" (saa käyttää vapaasti)) paidat olisi kyllä hienoja. Harkitsisin jopa miehenä niiden ostamista. Ehkä joskus voisi kännissä läpällä pistää päällekin.

  Paidassa toki pitäisi olla myös lampaan kuva. Mielellään saaressa. Ja sorkkamuki toki. Hiace vielä jonnekin kulmaan, niin sittehän se olisi jo taidetta. Taiteen tekemiseen saapi apurahojakin. Toisin kuin maataloustuissa, niin niiden apurahojen kanssa ei tavitse pelätä ELYJ/ETY/mikälie turhaviranomaiskeskus se nyt olikaan tarkastuksia. Rahat kun on saatu, niin kukaan ei tule kyselemään perään menikö ne akryyliväreihin vai gam.."lakkaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilkullinen teksti olisi itse asiassa ihan paras. Jospa seuraavaan arvontaan teettäisin pääpalkinnoksi.

   Poista
  2. Unnukkaan myyntiin isolla rahalla! Ostaisin!

   Poista
 6. Ostan pitovaatteet nettikaupoista sekä itselle että Kettuselle. Kaupoissa pyöriminen on ihan turhaa hommaa. Ei sieltä löydy mitään. Mikähän toimenkuvasta on sisäänostajalla

  VastaaPoista
 7. Missä toi Prisman paketointipistemekko on myynnissä?:D Musta se nimittäin on tosi kiva..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoitan heti kun kyseinen kokemus kaivautuu alitajunnastani joskus ulos.

   Poista
  2. Näyttää olevan Sunnys liikkeestä.

   Poista
 8. Tein saman havainnon Matkuksen kaupoista. Ilmeeni: http://www.sanonsuoraan.com/wp-content/uploads/2014/04/Jumalauta.jpg

  VastaaPoista
 9. Joo kävin kans pari viikkoo sitte kaupoilla ja kahtelin että ei vissii tarvii paljoo vaatteita tänä kesänä ostella :DDD

  VastaaPoista
 10. Kanssaihmiset jo ihmettelee täällä minkä takia hirnun keskenäni. Aika hyvin kirjoitettu! :D

  VastaaPoista
 11. No mutta, tuostahan saa vallan veikeän asukokonaisuuden yo-hippoihin! Kullitetut housut, bitch-paita, lipokkaat ja laukku samaa sävyä - kaikki samasta shopping centeristä! Ylioppilaskin kiittää, kun sukulaistädit eivät ehdi kauhistella arvosanoja tai kysellä jatko-opiskelusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän vasta stylisti olet, ois aika mieleenpainuva asukokonaisuus!

   Poista
 12. Katsastettuani paikallisten lumppuliikkeiden tarjonnan tässä pari viikkoa sitten, tulin siihen lopputulokseen, että voin aivan hyvin edelleenkin jatkaa mammafarkkujen ja niiden kahden trikoopaidan käyttöä, jotka kaapistani löytyvät...oli tarjonta sen verta eksoottista. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että syy niiden äitiysfarkkujen käytölle on ulostautunut useampi kuukausi sitten.

  VastaaPoista
 13. Voi itkujen itku, tänään kun ajattelin tuohon lähikauppaan Jumboon pyyhkäistä katsastamaan josko jotain päälle löytyisi. Tosin teinineiti-raati kotona yleensäkin huokaisee melkein kaikista mun itselleni ostamista kuteista tyyliin "huoh, eiks mökkivaatteita ole jo ihan tarpeeks" Pysyttelisinköhän sittenkin suosiolla vaan ruokaosastolla...

  VastaaPoista
 14. Vaateostoksilla käynti on yhtä helvettiä.
  Hirveitä rättejä myynnissä.

  VastaaPoista
 15. Tätä on jo odotettu sitten viimekeväisen muotipostauksen. Sama linja näyttää jatkuvan kuin parissa naistenlehdessä, joissa myös esiteltiin tulevan kesän hepeneitä. Ehdin jo sääliä toimittajia, kun joutuvat raapimaan juttunsa kasaan niin kehnosta tarjonnasta. Olisivat raukat päässeet vähemmällä ostamalla oikeudet Vuodin siivoojan reportaasiin.

  By the way, olen itsekin törmännyt samaan probleemaan eli ei mitään päällepantavaa hääjuhlaan. Kun sitä ei löytynyt paikallisesta kauppakeskuksestakaan, niin piti kahlata netin pohjaton valikoima, josta sitten yhden klänningin sain tilattua. Nyt vaan toivon, että se mahtuu päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on korkean riskin hanke kun kaikki on yhden kortin varassa. Ja vielä nettikaupan.

   Poista
 16. Jes, mä odotin tätä katsausta, kun sain vihiä shoppailusuunnitelmasta! Paljettihousut ois kivat ja rennot yo-juhliin, etkö ottanut?

  VastaaPoista
 17. Purskahdin nauruun niin, että lensi räkä nokasta :D

  VastaaPoista
 18. Kohdun ulkopuolinen raskaus -paras mielikuva kuvaus vaaterytkyistä ikinä! Sielläpäin on ilmiselvästi tilausta sekä sisäänostajille että stailaajille. Tosin olen pistänyt merkille että globaalisti karmivimmat vaatteet löytyvät kaupungin suurimmasta ostoskeskuksesta oltiinpa sitten tel avivissa ta kuopiossa. Välttäkää ketjuja ja suosikaa pienyrittäjiä -niiden pitää sentään käyttää silmiä ja aivoja.

  VastaaPoista
 19. HÖH! Mullapa on tollaset Ted Bakerin kuudenkymmenen punnan lipokkaat mustavalkoisena ja ne on I-HA-NAT! <3:))

  VastaaPoista