lauantai 17. toukokuuta 2014

Megakisan voittajat julki

No niin, nyt on palkintojen saajat valittu tarkan harkinnan mukaisesti. Upeita tarinoita, upeita appivanhempia.Onnelliset voittajat:

1. Taru/MissAria (palkinto: yrittäjyysmuki)

Tämän henkilön anoppi tunnistaa alkoholistihuoran kilometrin päästä. Nimimerkki Taru/MissAria oli tehnyt sen virheen, että oli nauttinut siideriä sekä vappuaattona että vappupäivänä. Samana vuonna.

2. Etanaelli (superpalkinto: yrittäjyysmuki ja wc-setti)

Suuren vaikutuksen teki hänen ekoanoppinsa, jonka luona vessaa ei vedetä vaan jätökset huuhdellaan alas sadevedellä. Wc-setti lisäpalkinnoksi ihan tästä syystä.

3. Elmiira (palkinto: yrittäjyysmuki)

Hänen korrekti appiukkonsa ehdotteli sukupuoliyhteyttä. Ikimuistoista.

4. Paula (palkinto: yrittäjyysmuki)

Paulan Ite tehhään -appiukon kuvaus napsahti suoraan sydämeeni - avomiehenikään ranchilla ei ole yhtään maatalousrakennuksen nurkkalautaa ehjänä.

5. Rva Lehtiniemi (palkinto: yrittäjyysmuki)

Appiukon kumisaapas-silkkibokseri-baretti -ulkoilulook on vertaansa vailla.

6. CougarWoman75 (palkinto: pinkki hevosenhoitosetti)

Estoitta piereskelevät appivanhemmat, jotka samaan hengen/ilmanvetoon huomauttelevat miniän liiallisesta wc-paperinkäyttätaipumuksesta kuulostavat verrattomilta.


Palkinnonlunastusohjeet:

Lähetä yhteystietosi osoitteeseen vuoden.siivooja@gmail.com. Jos et halua paljastaa omia yhteystietojasi, voin toimittaa paketin esim. appivanhempiesi osoitteeseen.Onnea voittajille!


5 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Piti tulla omin silmin toteamaan, kun ystävä vinkkasi, että kisa on ratkennut. Etukäteen kyllä ajattelin, että jos pääsen palkinnoille, johtuu se siitä, että haluat tukkia suuni, kun vähän innostuin liikaa:) Pahoittelen - en vaan voinut itselleni mitään, anopista riittää kerrottavaa :)

  Oikein superpalkinto:) No, anoppini on sen kyllä ansainnut. Tässä vielä yksi juttu (lupaan, että viimeinen): äitienpäivänä en anopin sitkeästä tyrkyttämisestä huolimatta ottanut kahvia ja paakelsia ja kerroin vielä ihan oikean syyn; kun makuaisti on mennyt, niin ei vaan huvita määrättömästi syödä. Siihen anoppi tokaisi: jaa, no et sinä ainakaan laihtunut ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana anoppi sinulla! :D Aina vielä pystyy jollain osuvalla kommentilla yllättämään. Muistahan laittaa yhteystietosi palkinnon toimittamista varten.

   Poista
 2. Jess!! Mää juon teeni tästä lähin vain ja ainoastaan tuosta mukista... työpaikalla!

  VastaaPoista
 3. Herra siunaa ja varjele, kerrankin appiukosta oli jotain hyötyä!!! :D Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Noita mukeja sarjatuotantoon!

  VastaaPoista