keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Älyhoipuhelin

Mitä tämmösillä lumikoilla tekee. Ei kestä ees lattiaan viskata.
Kosketusnäyttö kyllä toimii, pystyin kuvaustilannetta varten valitsemaan juuri tilanteeseen passelin valokuvan albumista.

Aateekoon ja internetin mukaan korjausarvio on 195 euroa. Puolet puhelimen hinnasta. Ei mittää järkee. 

Mitähän työnantaja tuumii, kun mulla on ollut tämä uusi puhelin ehkä kolme viikkoa. Varmaan silittää päätä vastakarvaan.22 kommenttia:

 1. Mitäs sää sille onnistuit tekemään? :D Mun Lumiani lähti viikko sitten huoltoon, kunnei enää käynnisty... Alkoi sammuilemaan itseksensä, sit ei enää ees reagoi mihinkään. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelin luiskahti kädestäni, istumakorkeudelta. Eipä muuta tarvittu!

   Poista
 2. Meillä isäntä päätti pulahtaa (=putos veneestä laiturille hypätessä)veneilyn päätteeksi kahlaamaan rantavedessä shortsit jalassa, taskussa tietty puolivuotta vanha Lumia. Lumia järkyttyi pahasti kastejuhlastaan, joten onkin ollut mykkänä siitä asti. Onneksi IF ymmärsi, ettei Lumia tahallaan veteen ollut tyrkyllä ja korvasi n.puolet ostohinnasta.

  VastaaPoista
 3. Kiva, miehellä just tuollainen uusi työpuhelin ollut viikon verran. Sillä on tapana tiputella puheinta paidan povitaskusta lattialle aina kumartuessa. Vanhassa ei ollut mitään näytöksi kutsuttavaa rikottavaksi, mutta mitenhän käy tän uuden... Samsungit on yllättävästi kestäneet tiputtelua, mitä nyt pientä lommoa ja kolhua siellä täällä, näyttö toistaiseksi ehjä. Kyllä mun mielestä puhelimet pitäisi tehdä sellaisiksi, ettei ne heti hajoa kun kerran pudottaa. Kuka muka ei koskaan pudota puhelintaan? Toi Lumiakin on tehty niin etupainoiseksi, että varmasti tippuu ihan peruskäyttöasennosta kädestä jossakin vaiheessa.

  VastaaPoista
 4. Meillä Ukko pudottelee Lumikkoaan vähän väliä millon mihinkin. Ekan kerran korjautti tuusan paskaksi menneen näytön, ei maksanut kun vaivaset 225 euroo. Toisella kerralla kun tuo kertaalleen vaihdettu näyttö meni palasiksi, päätti Ukko ostaa kokonaan uuden kun hinnassa vaan satasen ero. Tällä kertaa otti siihen vuoden vakuutuksen, puhelin on nyt pari kertaa tippunu maahan, kerran kolmesta metristä asfalttiin, eikä naarmun naarmua ole tullut puhelimeen. Ihan varmaan vuoden päästä vakuutuksen loputtua, kun puhelin tippuu, päästään taas puhelinkauppaan. :D

  VastaaPoista
 5. Joo-o. Elisan liikkeessä asioin flegmaattisen asiakaspalveluhenkilön kanssa. Sain varapuhelimen johon ei voinut ladata mitään tietoja toisesta puhelimesta, koska käyttöjärjestelmät eivät ole samat. Että nyt ei ole sitten puhelinluettelossa kuin Elisan pari palvelunumeroa. Morjens.

  Viikon kestää huolto ja arviolta 250 euroa maksaa. Toivottavasti firmalla on joku vakuutus näihin...

  VastaaPoista
 6. Lumikko on liukas liikkeissään. Mä hommasin omaani semmoset kuoret, että pysyy tassussa paremmin. Se onkin ainoa hyvä asia siinä toosassa, se suojakotelo.
  Onneksi privaattiluuri on jotain ihan muuta kuin tommonen lumikko...

  VastaaPoista
 7. Mun työlumikko tippui myös lattialle. Näyttö pysyi ehjänä, mutta se alkoi soittelemaan randomisti kaikille puhelimen kontakteille. Kätevää..

  VastaaPoista
 8. Ekana herää kysymys: "MIKSI SE PITI VISKATA?"
  Tai "MIKÄ SEN PISTI VISKAAMAAN?"
  Olipa syy mikä tahansa niin super ikävä juttu se on.
  Sinun korjausarviosi on saman verran mitä meni itselläni tänään hammaslääkäriin kun mureni entinen paikka-kävi vielä niin hyvä tuuri kun paikkoja meni 3päivän aikana just mun tuurilla mäsäksi (murentuen) KAKSI!
  Se niiden korjaus maksoikin sitten juurikin tuon 250€ kiitos, kassan kautta ja tervetuloa uudelleen!

  VastaaPoista
 9. Just tän takia otin suosiolla xcoverykkösen (kun vihdoin suostuin vaihtamaan ikivanhan kaikenkestävän nokian älypuhelimiin). Muutenhan kyseinen puhelin on aivan kuraa (siis...tajutonta roskaa ja hermot menee kerran päivässä), mutta kestääpähän sen heittelyn kun alkaa ärsyttää.

  VastaaPoista
 10. Senkin laatikosta löytyy vielä ehjä ja toimiva 3310. Sitä nyt ei vaan saa millään rikki, toista nää lumikot muut omenat. Olenkin ajatellut siirtyä siihen seuraavaksi.Puhelin on soittamista varten.Kamerat ja kannettavat ovat erikseen (piste)

  VastaaPoista
 11. Puhelin on puhelin ja hiplattavat ovat ihan muuhun käyttöön. Olen aatellut siirtyä Doroon, mutta äitin puhelimen saranat ovat alkaneet hajoamaan. Ei sekään kestä.
  Tämä kesänä yksi puhelin on jyrätty peltoon, toinen tippui likakaivoon...

  VastaaPoista
 12. Täytyy heti tunnustaa että olen Lumia-fani. Oman puhelimeni pudotin vahingossa kesällä lattialle ja kulmaan tuli pieni klohmu. En saanu sitte vielä uutta puhelinta. Kassinpohjalla se on siellä muiden tavaroiden joukossa eikä oo tullu mitään. Työpuhelin on kans Lumia, mutta uudempi. Ei sekään ole mun kassin pohjalla ottanu nokkiinsa mistään. Kauheesti en pruukaa noita viskellä mutta vahinkoja sattuu. Tuttavapiirissä on saatu näyttö rikki pudottamalla se suoraan näyttö alaspäin lattialle. Joku kokeili puhelimen kellumista, ei kellunu eikä toiminu sen jälkeen. Androidista menee näyttö kyllä kans aika helposti. Ja maksaa kans 200 egee. Nää on kaikki uudet älyvapaat puhelimet samanlaisia siinä suhteessa.

  VastaaPoista
 13. Mulla on Nokian E7 älypuhelimena, ja on ollut aivan loistavan kestävä! Mutta tuo malli on siis ilmeisesti harvinaisuus joukossaan. Se on tippunut betonilattialle monta kertaa ja pari naarmua siinä on, mutta ei muuta. :)

  VastaaPoista
 14. Mulla kävi samalla lailla asfaltilla. Onneksi firma tajusi sen jälkeen laittaa korjatun puhelimen mukana Copterin suojakalvon. Onhan se 20 euroa lisää, mutta voisi kuvitella, että laittaisivat kaikille uuden puhelimen saajille. Vielä kun ostin silikonikuoret, niin uskallan käyttää sitä ainakin työpöydällä ja sohvalla. Kylillä vastatessa pitää miettiä, että kehtaisko kyykistyä...

  VastaaPoista
 15. Työpuhelimena hiplattava Nokia älyvapaa lelu...
  Ohessa VANHUSasiakkaidemme ratkaisuehdotuksia tuskastuneelle hoitsulle, kun ei wörki ei, ja tarvis OLLA TYÖVÄLINE ja kestää repussa,taskussa,pakkasessa,kosteahkossa kelissä, ja JOPA heilahtelua, kolahtelua, toimia niin kuivilla,umpijäässä olevilla kuin hikisilläkin sormilla:
  -heitä seinään/jokeen/hissikuiluun siitä raosta/siskonmakkarakeittokattilaan(oli hollilla siinä)
  -yks avas parvekkeen oven neljännes kerrokses ja ehdotti Luminaaman kuntotestaamista
  -yks käski kääriä pissavaipan uumeniin ja hautaamaan
  -yks papparainen tarjos vasaraa lainaan
  -yks ehdotti pituuskilpaheittoa (itte ois heittäny kiven)
  Enkä tiijä repeekö/halkeileeko niin helposti sit vaikka etelän puhumisesta näytöt vai mistä...
  Oma PUHELIN karvalakkiversio!

  VastaaPoista
 16. Itse pudotin työpuhelimen wc-pyttyyn, jossa oli minun kusta. Reagoin nopeasti eli työnsin käteni pyttyyn ja noukin puhelimen. Huusin vessassa ja kaikki työkaverit ihmettelivät, mitä oli tapahtunut. Puhelin simahti, tottakai! Kerroin asiasta pomolle, joka käski minut viemään puhelimen huoltoon ja myös hakemaan sen, kun se olisi valmis. Tein sen mielelläni, koska tarvitsin pienen hengähdystauon työstäni. ;)
  Miksi kaikki puhelimet eivät ole "vedenkestäviä" juuri tällaisten tapausten varalta?

  VastaaPoista
 17. Mä tiputin työluurini kans vessanpönttöön, tosin jo siinä vaiheessa kun olin laskemassa housuja. iPhone ei ollut pienestä kylvystä millänsäkään. Miehen kolme vuotta vanha iphonesta meni 9. asfalttiin pudotuskerralla lasi halki. Toimii toki vielä. Mä itse vannon kovamuovisten suojakuorten nimeen, suojaa juurikin kulmia jne kun putoaa.

  VastaaPoista
 18. Työkaverin kännykkään tuli teksti "....ei tue tätä toimintoa" Kyseessä eitosin ollut älypuhelin

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Tuli kirjotusvihreitä, uusiksi siis. Mulla on Samsung Galaxy S4 Active, tässä on panssarilasi ja on pölyn- sekä vedenkestävä, voi siis ihan upottaa veteen, kuvata veden alla. Ei sillä, että olisi tapana kuvata veden alla, mutta edellinen älytön HTC kuoli kun muksu kaatoi lasillisen vettä pöydälle ja puhelin lojui siinä hollilla, koska näyttö oli halki, pääsi kosteus melko esteettä laitteen sisuksiin. Näyttö siitä halkesi kun samainen muksu vahingossa tiputti raukan lattialle.

  VastaaPoista
 21. Mun ukolla kävi niin, että työmaalla vahingossa iski puhelimen vasaralla tohjoksi. Paria päivää myöhemmin hukkasi uuden muuttoani avustaessaan: oli luiskahtanut taskusta (jossa reikä), eikä mitään hajua missä vaiheessa niin oli päässyt käymään. Seuraava puhelin luiskahti työmaalla rintataskusta maalipönttöön. Ei ehtinyt ihan kauheesti vajua, vaan sai pelastettua. Tosin mikrofoni ehti tukkeutua maalista, mutta tekstarit kulki edelleen. Kaikki tämä kahden viikon sisällä. Eikä ees alkoholilla osuutta asiaan :O

  VastaaPoista