lauantai 21. syyskuuta 2013

Shut up and take my money!


Kävin keksintömessuilla Viitasaarella. Vaisto sanoi, ettei tulisi olemaan hukkareissu. Kokosin tähän parhaat innovaatiot.


Polttopuun kuljetus-o-matic
 
 
Puolukankeräyskengät
 
 
Nupit kaakkoon!
 
 
"Hajut imevä vc pytty" ja kissanvessa. Taisi tämä keksijä vaan valitettavasti olla vähän myöhässä.
 
 
Suomustuskone. Kala kouruun, klipsillä kiinni ja eiku painepesurilla ajamaan suomut irti.
 
.
Saunalentokone, jolla ei voi lentää. Eli sauna. 
 
 
Erä- ja retkimaja. Kokoontaitettava. Viehättävillä pitsiverhoilla.
 
 
Piilotettava liesi. Pitää ensi tilassa hommata tällainen toimistolle pöytälaatikkoon. Ja pekonia.
 
 
Kerrassaan mahtava tapahtuma. Suosittelen!
 
 

24 kommenttia:

 1. Mahtavaa toi keksintöjen mallikappaleiden huoliteltu toteutus. Etenkin puunkuljetusmaatti ja noi marjanpolkurit ovat varsin viehättävästi hutaistu kasaan.

  VastaaPoista
 2. Kävikö ilmi että ovatko pellepelottomat käyttäneet noita itse, vai onko ne tehty parempaa (lue rahakasta) porukkaa ja suuria markkinoita varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markkinoijaa, patentin ostajaa yms. kiivaasti haettiin.

   Poista
 3. Telkkarissa muuten näytettiin tuota lentokonesaunaa, ja ainakin miehillä siinä oli hiki. Minkä takia lie pukannut sitten.. :)

  VastaaPoista
 4. Tee-se-itse -vaikutelman viimeistelee esittelylappujen kieliasu: vc pytty, kahvijauho annostelija sekä Erä ja Retkimaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksimisen kiihkeydessä ei jouda oikoluettamaan materiaaleja

   Poista
 5. Ratkaisuja ongelmiin, joita ei tähän asti ole tiedetty edes olevan olemassa.

  VastaaPoista
 6. Miksiköhän mä en ole ikinä tullut ajatelleeksi mitään noista? Onkohan tuo liesi paloturvallinen? Katoaa piilottamisen ilo, jos tarvii monta tuntia jäähdytellä.

  VastaaPoista
 7. Kertakaikkisen ihmetyttäviä innovaatioita. Noita puolukkasaappaita en taida saada pois mielestäni koskaan!

  VastaaPoista
 8. Joillakin sitä aikaa riittää, ilmeisesti ihan liiankin kanssa. Ihan oikeesti oliko nuo ihan "aikuisten oikeet" messut? Apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeat messut. Oli siellä hyviäkin juttuja mutta eihän ne oo huvittavia :D

   Poista
 9. puolukanpoimintasaapas on parasta. jatkossa voisi tutkia mallia, jossa laite kiinnitetään jalkaan ilman saapasta. paljas jalka voisi samalla mehustaa marjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein sulle kotiviinin puolukoista vain...

   Poista
  2. Hyi!!!
   Mutta siinähän samalla siirtyy sivumaku nimeltä HIKI kenties jonkinasteiseksi säilömisaineeksi jottei tule liian hapanta ilojuomasta. ;D

   Poista
 10. Näyttikö ne keksijät ihan naamansa? On siinä sukulaisilla miettimistä tunteako vai ei. Puolukkasaapas on, sanat eivät riitä tai niitä ei kerrassaan löydy :D

  VastaaPoista
 11. Ei, miten olen voinutkaan elää ilman poimurisaappaita? Todellinen jymykeksintö!

  VastaaPoista
 12. Tuollaisia kahvijauho annostelijoita oli joskus yli 30v takaisin. Muistan vieläkin sen oranssi-ruskea muovi yhdistelmän joka oli mammalla käytössä. taisivat jo silloin kuolla sauhuunsa koko aparaatit.

  -Sari

  VastaaPoista
 13. Apua, missä pimennossa olen elänyt, kun en ole kuullut moisista messuista? Koskahan näemme keksijän Leijonan luolassa hankkimassa rahoitusta poimurisaappaille? :D
  Tuon pulkkamaatin on poikani keksinyt jo 10-vuotiaana, toimii hyvin myös kesällä nurmikolla, kun esikuljettaa pöllit skeittilaudalla.

  VastaaPoista
 14. Selkää säästävä keksintö nuo puolukanpoimitasaappaat ;).

  VastaaPoista
 15. Puolukanpoimintasaappaat on nerokkaat! Niillähän saa samalla tehtyä puolukkasoseen, jos siirtää "säiliön" jalan alle!

  VastaaPoista
 16. Hmm..varsin mielenkiintoisia keksintöjä ja innovaatioita siellä on ollut. Jännnä juttu! (Lainaten hieman Pasilaa)
  mutta jos tahdot yllättää itsesi oikein KUN-NOL-LA niin (anteeksi kaikella kunnioituksella vaan kaikkia Leppävirralla asuvia kohtaan)niin mikäli sinulla on profiili Facebookissa, niin sinun olisi saatava kutsu eräälle palstalle missä voi varata kierrätyskassin itselleen.

  JÖSSES mitä P*Skaa se oli täynnä kun saapui minulle viime viikolla (ikävä kyllä kassi ei enää ole minulla-LUOJAN KIITOS RUOKOUKSIINI VASTATTIIN!!!) sillä kassin sisältö oli melekonen "sirkus Inferno" .
  Enhän minä luullutkaan saavani mitään täysin uuttavastaavaa tavaramäärää kassissa, mutta hei kukkuluuruu vaan niille jotka sinne oli minua ennen laittanut tavaraa..
  JÖSSES!
  Puuttui että siellä olisi ollut vielä kansio henkilön kenelle tavarat oli aikaisemmin kuuluneet niin elämänkerta ja lopussa kuolinsyy ja omaisten nimet osanottoineen..
  Siis että olin sanaton!
  Kassi oli varsin valtavankokoinen ja sen kylkiäisinä kulki 2 puolitäyttä vaatekassia vielä erikseen..HALOO!?
  Minä ne yhdistin sitten samaan muovipussiin ja laitoin omankin panokseni sinne. (En kirjaimellisesti panostanut sitä sanan siinä merkityksessä) -vaikka mieli olisi tehnyt laittaa sellainen hedelmäpussillinen käytettyjä lapsen vaippoja sinne ja ottaa jotakin "kivaa" sieltä itselle ja eikun kassi eteenpäin seuraavalle . (kuten kai muutkin oli tehneet)

  Jösses!!!

  VastaaPoista
 17. Vuosia sitten jututin tämän tapahtuman järjestäjiä, eka toteutus taisi olla tuloillaan. Pikkasen jäi epämääräinen tuntu hommasta, eikä suotta :D Innovaatio on hieno asia!

  VastaaPoista