tiistai 17. syyskuuta 2013

Pitäkää tunkkinne

Olipa mahtava päivä.

Pääsin aloittamaan kolmen jälkeen työt, jotka minun piti aivan välttämättä saada tämän päivän nimissä tehtyä. Olin kotona puoli ysin jälkeen. Aloitin siivoamalla koiran kuset sohvasta. Sitten otin jääkaapista hirven munuaisen puolikkaan, valutin veret lavuaariin, joka ei vetänyt ja paloittelin sisäelimen koiralle. Laitoin veriset kipot ja kupit astianpesukoneeseen. Erottelin astianpesukoneesta puhtaat ja likaiset astiat.

Söin koiran kusen hajussa ruisleipää. Juustokin oli saatana loppu. Vastasin työviestiin, jossa pyydettiin tärkeää raporttia huomiseksi. Olihan kuitenkin vielä vuorokautta jäljellä. Koira alkoi ajaa paskaa vieressä. Munuaispierua.
Hyvää yötä kaikille.


14 kommenttia:

 1. Iskelmärunoilija ällöilee: "en päivääkään vaihtaisi pois.." Minä vaihtaisin, montakin.

  VastaaPoista
 2. Toinen iskelmärunoilija osui oikeampaan: "Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu, onko niin ettei niittää voi sieltä, mihin koskaan ei kylvetty..."
  Kaikesta huolimatta uljasta jatkoa ja hyvää yötä!

  VastaaPoista
 3. Elämä on ihmisen parasta aikaa :D

  VastaaPoista
 4. Voi saatana ku alko vituttaa vaan lisää ihan sympatiasta. Sympatiavitutus. Itsellä olisi tästä aamusta kans pari valittua sanaa sanottavana, mutta en nyt vitutukseltani kykene. Tana!

  VastaaPoista
 5. Ei KELE mikä ilta sinulla ollut. Kaikesta myötätunnon määrästäni huolimatta jaksoi lopussa mainitsemasi silti naurattaa...

  "Koira alkoi ajaa paskaa vieressä. Munuaispierua."

  - Ei käy kateeksi, ei sitten yhtään. Mutta se mielikuva kun koirat joskus heittävät "suhnan"elikkäs KILLERIN makoillessaan kippurassa kuono liki takajalkojaan, hieman siellä lonkkansa alla. Jos heillä siinä pääsee sellainen pieni *tsuh-huuuh* takapäästä, niin sitä pitää sitten ensin nostaa kuono ilmaan ja tuijottaa varsin hämillään kohti peräpeiliään että:
  - "NO-MIKÄS-SE-TUO-NYT-OLI!?KUULIKOHAN-SITÄ-MUUT!?*haistan vähän...*
  - HYI ..TTU!!*
  Parhaissa tapauksissa alkavat jyrsiä (uroskoiran ollessa kyseessä) kassejaan jotta se lemu ei tarttuisi urhoollisiin kasseihin.

  Tuo kaikki siis koiran mietteinä mitä voisi ajatella moisessa tilanteessa.

  Parempaa tätä päivää sinne!

  VastaaPoista
 6. Hei mutta kyseessähän TIISTAI, siis se päivä viikosta jolla ei ole mitään virkaa ja viikon vihatuin, ahdistavin, pisin, v-mäisin päivä. Laitettu kiusaksi ja täytteeksi viikkoon. Ei tiistaisin voi muuta kuin ihmetellä v-käyrän pituutta ja korkeutta...ja sitähän riittää. Toisalta jos tekee kaikki p..-hommat tiistaisin elo on sitten helpompaa muina päivinä, vuosien kokemuksella sanoisin.

  VastaaPoista
 7. Ehkäpä tämä oli hyvän päivän aatto...? Paitsi jos tänään meni vielä komiammin puikkareihin. Oman päivän kruunas ko sain yllytettyä duunikaverin alottaan dementikkoisänsä puolesta soittamat puhelut sanoilla: "Soitan isäni Jorman puolesta..." Päivä oli sillä pelastettu! Ja se sentään lähti käyntiin tilanteesta josa pelekäsin joutuvani suorittaan pallolaajennuksen toimistotarvikkeilla..

  VastaaPoista
 8. Hei! Sorry, että häiriköin väärällä aiheella, mutta tämä liittyy aikaisempaan aiheeseen eli Elisan asiakaspalveluun. Tai no, Saunalahden itse asiassa (samaa firmaa). Olen seurannut blogia, joka on Saunalahden sivulla, mutta yrittäessäni sinne mennä pitkästä aikaa, sain tietoturvavaroituksen. Ajattelin kunnon kansalaisena lähettää tästä viestin heidän asiakaspalveluunsa. En vain löytänyt sivuilta mitään kohtaa, minne olisin viestin voinut lykätä, koska kaikissa kohdissa vaaditaan rekisteröityminen. En halua rekisteröityä, koska en ole Elisan liittymäasiakas. Ei sitä joka paikkaan jaksa käydä rekisteröitymässä ihan vain huvin vuoksi. Elisa/Saunalahti ei siis halua palautetta keltään, joka ei jo ole heidän asiakkaansa. Olin tähän asti ollut siinä uskossa, että yritykset ovat kiinnostuneita myös potentiaalisista asiakkaista. Mutta väärässäpä olin. Taidan olla todella Old school. Opittu läksy: viestintävälinekauppiaat eivät halua viestiä. Mielenkiintoista...

  - Gillette (IT-alalla minäkin, muuten)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina tarvii joka paikkaan rekisteröityä. Aina on pääsy salasanan takana, krääk. Joten joka kerta kun käytän jotakin vähän harvemmin tarvutsrmaani nettipalvelua, klikkaan "unohdin salasanani" ja uusin sen sähköpostini kautta. Enkä usko olevani ainoa, joka tekee näin. Asetinkin tuossa vähän aikaa sitten sähköpostiini pakotetun salasanan vaihdon muutaman viikon välein. Sillä salasanalla kun pääsee käsiksi useimpiin tunnareihin... onneksi nyt ei sentään verkkopankkiin kuitenkaan!

   Poista
 9. Nythän alkaa jo huolettaa, että miten rakas blogistimme tästä nousi. Vai odotellaanko nousua vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on sekä aamu- että iltavuoroa tykitetty koko viikon ajan. Tänään meinasin päästä lähtemään kotiin kauan ennen iltaseitsemää.

   Tänä iltana ohjelmassa olisi nimittäin etanoiden pyydystykseen tutustumista, tästä kuulette vielä.

   Poista
 10. Gourmet-ateria tulossa selvästikin: konjakissa marinoidut etanat salattipedillä, escargots marinés au cognac avec salade (google-käännös). Mutta jos käyttää olutta otusten pyydystämiseen, niin sitten ne ovat varmaankin oluessa marinoidut - hetkinen käännös....marinés au bière. Ainakin aksenttien pitäisi olla oikein, mikäli googleen on luottamista.

  - Gillette

  VastaaPoista
 11. Maatilamatkailutuotetta siellä kehitellään? Kyllä täällä tiedetään ja heti merkit tulkitaan!

  - Gillette

  VastaaPoista