keskiviikko 4. syyskuuta 2013

BB macht frei


Katsoin eilen natsi-Saksaan sijoittuvaa elokuvaa. Mainoskatkojen ajan seurasin uutta BB-kauden launchia. En tiedä kumpiko oli tuskallisempaa katsottavaa. Ensin näytti siltä, että uusi BB-kausi on nimetty tarkoituksella "Julkkis Big Brother" sen sijaan, että sen nimi olisi "Julkkikset Big Brother". On sinne kuitenkin näköjään saatu Reterik ja Andy.


 
 Tässä on ilmeisesti Mr. Gay Finland?

 
Kiva nähdä, että pikku-G on löytänyt myös jotain hommaa.


Kyllä se vaan on alkanu naama tälläkin naisella happanemaan.


Ihmeekseni tämän henkilön tunnistin.
 
Olisin halunnut, että Iholla-sarjasta mukaan olisi saatu se muistaakseni helsinkiläinen parturi-kampaaja, joka matkusti Gotlantiin ja tunsi syvän eläinpresenssin (=itki kun hänet vietiin lampaiden sekaan). Kuvassa hänen alkukantaiset ja juurtuneet naiskäsityksensä puretaan. Tai jotain.
 
 

Ai niin. Tärkein meinaa unohtua. Näin jonkun uutisotsikon (uutinen lienee vahva sana...), jossa kerrottiin jonkun kilpailijan saaneen silikonirinnat äidiltään. Oon minä kuullut, että munuaisia luovutetaan, mutta tämähän oli ihan mullistava juttu.

33 kommenttia:

 1. Ja maininnan ansaitsevat vielä Miss XL 2011, Matti Nykäsen kaveri ja Salkkareissa yhdeksän vuotta sitten näytellyt naishenkilö. Todellinen julkkisscenen kuohukerma on koolla!

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen on mr. Finland ja toinen mr. gay Finland. Yhtä samantekeviä silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minä selvitin ennen tätä avautumista ketä asukkaat ovat. Huumoriani ei ymmärretty! x)

   Poista
  2. Minä ymmärsin, kyllä toi menee ihan Gay FInlandista ensimmäinen :D

   Poista
  3. En koskisi pitkällä tikullakaan tuohon Mr. Finlandiin. Oikeasti, missä on kaikki miehet? Vaikka tuskin yksikään ukko menis kisoihin kellisteleen. Taisin saada vastauksen.

   Poista
 3. Luulenpa, että jos on ollut ravuttomilla rapujuhlilla Hjalliksen kanssa, olisi tuonne päässyt ihan kepeästi. Kysyttiinkö?

  VastaaPoista
 4. Muah-hah-haa. Jätinkatsomatta koko moskan. (Kai alitajuntani teki minulle palveluksen kun en muistanut koko asiaa!- Kerrankin on kiittäminen muistamattomuuttani.)

  Kukahan ylpeilisi jos saisi isältään penisjatkeen? xD

  VastaaPoista
 5. Kieltämättä kun ohjelman kohokohta on se että Frederik haukottelee, niin jää miettimään et onkohan tää nyt ihan parasta ja kuuminta hottia kuitenkaan.. Puolessa välissä ohjelmaa siirryin keittiöön syömään, oli muuten huomattavasti antoisampi kokemus, suosittelen muillekin jatkossa kun kyseinen ohjelma ruutuun pyörähtää.

  VastaaPoista
 6. Reetu heräs heti kun näki talossa ekat tissit..

  VastaaPoista
 7. Pakko kommentoida tätä sun Helmeksi muodostunutta blogia! Tässä pari päivää arkeen totulleena, olen saanut kokonaiset 2 ja puoli päivää kulumaan tätä lukiessa. Kiitos rentouttavasta lomalta paluusta!
  Tärkeinton saaja ihimiset hymmyileen ja niin sää teet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan kovasti, hyvä kuulla etten vienyt 2,5 päivää elämästäsi täysin turhaan :D

   Poista
 8. Viikkotolkulla on tuhlattu televisioaikaa mainostamalla julkkis BB:tä. Ainoat julkkikset jotka tunsin, olivat Reetu ja Andy. Netistä katsoin ketä sinne tuli. Ohjelman aikaan oli huomattavasti hauskempaa, kiinnostavampaa ja rentouttavampaa katsella Austraalialaisia remontteja jotka valmistuvat. Toisin kuin nämä meidän ikuisuusprojektit.

  VastaaPoista
 9. Mää en seuraa Big Brotheria ja sen saisi lopettaa kokonaan. Harmi vaan että teini-ikäiset lapseni katsovat, varsinkin 15 v tyttäreni.

  Tuosta Anu Saagimista tulikin mieleen hänen tyhmä ajatuksensa:"Kaikkien rumien naisten pitäisi käydä kauneusleikkauksessa." Hän mollaa rumia suomalaisia ja ylistää kauniita virolaisia naisia. V-u! Kyllä täällä Suomessa on kauniita naisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hei, mikä natsileffa oli eilen? Tykkään katsoa sotaelokuvia ja kotirintama-sarjoja kuten Land Girls ja nyt Bomb Girls.

   Poista
  2. Poika raidallisessa pyjamassa

   Poista
  3. Pitäis suomalaisten iltapäivälehtien vaan lakata kirjoittelemasta Saagimista. Antaa sen ryppyyntyä rauhassa.

   Poista
  4. Juu, tuo leffa on se, mitä mää haluan myös katsoa. Pst. Eihän se tullut telkasta?

   Poista
  5. Tuli Liv-kanavalta tiistaina.
   http://www.ampparit.com/tv-ohjelma-82312008

   Poista
 10. Ainut reaelitysarja, jota seuraan on Mallimaailman huipulle, vai mikä se Tyra Banksin ohjelma onkaan. Siinä on jännitystä ja ihmetystä kylliksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippumalli haussa ja Muodin huipulle on hyviä. Niistä tosin riittäis ainoastaan tehtävän asettelun ja lopputulosten tarkastelu. Muu osa on pääpiirteissään turhaa draamaa ja tappelua.

   Poista
  2. Meillä katsotaan realitysarjoja, missä on kurttunaama Gordon Ramsay: Kauhukeittiö, Kurjat kuppilat, Hotellit kuntoon ja Masterchef.

   Poista
 11. Minä pidän realitystä. Huippumallin kaikki sesongit tulee katsottua aina ja American Idolin suhteen olen aivan megafani. Myös Australialaiset versiot eri formaateista ovat olleet mieleisiä, koska siellä tuntuu olevan ihmeen sympaatiisia ihmisiä. Ei ollenkaan sellaista selkäänpuukotus-meinkiä kuin amerikkalaisissa versioissa. Kiinnyin tosi vahvasti Aussien Master Chef -kilpailijoihin, vaikka en kokkausohjelmista välitä. Myös heidän MC:n tuomarit ovat mainioita. Kesän ajan olen seurannut remontoijia. Suosikkeja on ollut niin monta, että ykköstä on vaikea valita. Nyt kun ohjelma on melkein loppu, niin fanitan Peteriä voittajaksi. Olen pitänyt myös Nataliasta, Jasonista (vaaleansin. tiimi) ja tummansinisen tiimin pojista. Tänäänkö se loppuu? Tulee ikävä!

  - Gillette

  VastaaPoista
 12. En viitsinyt edes katsoa, kun oli jo etukäteen tiedossa ettei Tuksua siellä näy. Se olisi ollut ainoa pelastava pointti koko ohjelmassa. Muutenkin aika pliisuja nuo julkkikset, Andya lukuunottamatta. Nyt joku ihan oikeasti kohujulkkis sinne eikä näitä "jee mulla on silikonirinnat" höpöhöpö-julkkiksia.

  VastaaPoista
 13. Tai miten ois ihan oikea JULKISUUDENHENKILÖ, joka olisi ihan ansioitunutkin jossain asiassa? Jos julkkis-sanan eteen liitetään "kohu", "bb", "silikoni" tai muita vastaavia etuliitteitä, niin tässä pirtissä putoaa varmistin päältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä mieleeni pätkähti noista Seiskan käyttämistä etuliitteistä AIDS-Timppa.

   Poista
 14. AIDS-Timppaa emme unohda koskaan. Toinen legenda on kaimansa Sauna-Timppa.

  VastaaPoista
 15. Mietein itse ton julkkis bb:n siltä kannalta et siellä on kaikki ne joilla ei satu oleen mitään tärkeämpää tekemistä tänä syksynä.
  Eli turha odottaa ketään kovaa nimeä. Niillä on nimittäin oikeita töitä, eikä todellakaan aikaa olla viikkotolkulla jossain bb-talossa.

  VastaaPoista
 16. Poika raidallisessa pyjamassa on uskomaton kirjana! Elokuva ei,yllättäen, päässyt yhtä syvälle pojan ajatuksiin. Melkein jopa ymmärsin sitä lukiessa, etteivät kaikki ehkä tienneet, mitä tapahtui. Lopussa itkin, vaikka pojan isä oli vihaamani natsijohtaja. En isän, vaan viattoman, ymmärtämättömän lapsen vuoksi.

  BB:tä katsoin su ja ma, mutta kyllä hyvä elokuva tai sarja sen pesee koska vaan.

  VastaaPoista
 17. Katselin vähän aikaa sivusilmällä BB:tä ja tulin siihen tulokseen ettei todellakaan ole mun juttuni. Vieläkään. Tosin silti luen aina mitä ilta-sanomien ja iltalehden sivuilla uutisoidaan asiasta.

  Jollain pirullisella tavalla ne lyövät alitajuntaan kiinnostuksen :D

  VastaaPoista
 18. Mun piti ihan tarkistaa, että oliko the real one Pikku G talossa (en tiiä kyllä miks sen asian halusin selvittää) - no ei ollu, eipä kyllä myöskään sanonu ton pojun naama yhtään mitään.

  VastaaPoista
 19. mua lähinnä säälittää ihmiset joiden täytyy kattoa tota BB:tä,ja etenkin ne joiden täytyy mennä koko ohjelmaan...v...u mitä paskaa! eikö niitäki rahoja,joilla siellä ryypätään, vois lahjottaa oikeesti apua tarvitseville...saa kait siinä mesota että kalja pois kaupoista,mutt lapset kattokaa toki BB:tä sieltä opitte kaiken elämästä! ei riitä ymmärrys!

  VastaaPoista