sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ettepä usko mitä meidän autosta löytyi


Olen raportoinut aiemmin kallokattiloista ja pöllönjalkamaljoista eli elämästä metsästystä harrastavan henkilön kanssa.

Ajelin viikonloppuna avomiehen autolla. Käsijarrun alapuolelta löytyi ketun hampaita.


Kyllä. Ketun hampaita. Ai mistäkö tiedän? No kysyin tietysti. Keskustelu ei johtanut tämän pidemmälle, avomieheni ei nähnyt tarpeelliseksi selvittää minkälaisen prosessin seurauksena purukalustoa oli penkkien väliin päätynyt. Eli on ilmeisesti ihan tavanomaista, että autossa on hampaita.

Mutta olenkin tunnetusti aika rajoittunut henkilö.

Pistin myös merkille hammastikun muovikääreen. Varmaan samaiselta ketulta jäänyt.

25 kommenttia:

 1. Mä en ehkä selviä hengissä tämän blogin lukemisesta :D

  VastaaPoista
 2. Aha - meillä selvitään ihan vaan hiekanmurusilla...

  VastaaPoista
 3. Just, mitäpä sitä selittämään... perussettiä.

  VastaaPoista
 4. Just, mitäpä sitä selittämään... perussettiä.

  VastaaPoista
 5. Huutonaurua myös täällä :D

  VastaaPoista
 6. Onkoon tuo kettu päättäny siirtyä tekareiden käyttäjäkuntaan :D

  VastaaPoista
 7. Kun näin otsikon niin blogin tuntien ajattelin, että en kyllä varmasti voi kuvitellekaan enkä voi uskoa, ja tottahan tuo oli. Ketun hampaita... juuuups.

  VastaaPoista
 8. Tämä blogi on aivan huikea. Hauskuutta lisää se kun lukee ensin Kaunis pieni elämä blogia ( http://kaunispienielama.blogspot.fi/ )ja sen vaaleanpunaisen hötön jälkeen siirtyy tänne todelliseen maailmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva blogi. Tulikin tuosta puutarhapostauksesta hyvä juttu mieleen. Seuraa ilmoittelua!

   Poista
  2. Minkahanlaisia vaaleanpunaisia luurankoja noin taydellisista kaapeista loytyy...?

   Poista
 9. avomiehen auto. tuo lähiavaruuden final frontier.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä saat kettuhatun/turkin/muffin joululahjaksi,ja siis ilman hampaita. Tässä tapauksessahan asiaa ei suuremmin selitellä, itse asiassa saatoit pilata "yllätyksen" liiallisella tutkimuksella... Lihathan ovat varmaan ääsmarketin muovikassissa jossain pakastimessa muiden ruumiiden kanssa? Ei kai kettua syödä?

   Poista
 10. Ai ihanaa! Just mietin pari päivää sitten että linnustus on jo alkanut, koskahan tulee taas metsästysjuttuja. Sorkkkamuki ja arvoituksellisesti pussit pakkasessa jotenkin lohdutti mua - tällaista on siis muuallakin. Toki sitä mukia on vaikea ylittää :)

  VastaaPoista
 11. Sun on pakko kuunnella tää!! Erittäin sivistävä ja elämän mullistava kokemus >> http://m.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

  VastaaPoista
 12. Ai ***nan *ttu, hammastikun kääre!! Nyt kramppaa vatsa. :´DD

  VastaaPoista
 13. Metsästäjän lapsena sitä on itsekin törmätty ties mihin. Paikallisen metsästysseuran ukot pyytävät, minua 7-vuotiasta tyttöä, tuomaan kahveeta karjakeittiölle kun yksi ukko suolistaa peuraa ja muut bambit roikkuu valmiina katosta.

  Jääkaapissa on ollut ties mitä lehmän kieliä ja pakastin täynnä hirvenlihaa kaikissa mahdollisissa muodoissa.

  Onhan minut muutamaan otteeseen hirven päälläkin pelästytetty mukulana kuoliaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pääse totuus unohtumaan kun kerran on nähnyt mistä se ruoka tulee x)

   Poista
 14. Täälläki yksi metsästäjän vaimo..Vuokralla asuessa aloin sulatella pakastinta.Löytyi kaupan muovipussi,normaalisti kun herra saalistaja laittoi saaliinsa kirkkaisiin pusseihin.Katsoin sisällön,jahas,sorsa höyhineen päivineen.Kysyin isännältä että miksi.Noh,sehän oli koiran opetusta varten.Vaan,koiraa meillä ei ole vieläkään(omaa),löydöksen tein 2010.Muutettiin omaan taloon 2011 joukukuussa ja ei,tämä opetustipu ei päässyt meidän mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pakastimesta löytyy kaupan muovipussiin laitettua "jotain", ei kannata avata. Meiltä löytyi tällä viikolla villisian jalka pakastimesta. Harmi, että sorkka ei ollut kiinni. Olisin sorvannut siitä snapsimukin tai hammastikkutelineen.

   Ukko laittoi yön yli jalan muhimaan 75 asteeseen. Nam.

   Poista
 15. Oon jonkun aikaa lukenu sun kirjotuksia, aivan loistavia. Tytär kysyy joka kerta kun nauran koneella että "luetko sä taas niitä siivousjuttuja?" :D
  Mä löysin oman auton kuskinpenkin alta puukon kun siivosin autoa. Se oli hieman hämmentävää, kun en ollenkaan muistanut, että olisin sitä sinne laittanut. No, oma autokin voi olla mystinen paikka
  -Iam

  VastaaPoista
 16. Lapsuudesta on jäänyt muisto kun eno suolestaa sorsaa mattotelineen päällä. "Täs on kivipiira, katos tosson keuhkot....". Oli se toisaalta kaikessa oksettavuudessaan jännääkin.
  Mitä autoon ja sen löytöihin tulee, löysin apukuskin penkin alta (siis todellakin tungettuna sinne penkin pohjaan) jonku reportaasin siitä miten jonkun lapsiparan "puhekoulutus" on mennyt. Se oli aika mystinen löytö...

  VastaaPoista
 17. Voi v**tu! Nyt kyllä kuolen, yövuoron pelastus!

  VastaaPoista
 18. Ihanaa tietää etten ole ainoa. Olen myöskin miettinyt blogin aloittamista, aiheena elämää landella. Tämä osaa nimittäin sekoittaa typyn pään kerran jos toisenkin muttei auta ilmeisesti kuin tottua.

  VastaaPoista