keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Apua, mitä meistä niinku ajatellaan maailmalla?


Suomalaisia tuntuu hirveästi kiinnostavan mitä muut meistä ajattelevat. Tämmöinen pieni yleistys tähän alkuun. Sillä linjalla on myös hyvä jatkaa. Nettilehdissä on aina kirkuvia otsikoita, jos joku jossain sanoo Suomesta tai suomalaisista jotain. Ihan mitä tahansa. Erityisen kamalaa on se, jos esimerkiksi joku random brittiperhe on pahoittanut mielensä Joulumaassa. Siitä jaksetaan vouhottaa viikkotolkulla. Ja entäs kun joku maailmantähti yittää molottaa keikalla jotain suomeksi ja menee vielä kertomaan miten Suomi on niinku ihan paras paikka. Heti on lehdistö lima pillussa asiasta raportoimassa.

Sitten toinen luku on sairaalloinen mielenkiinto siihen, että joku suomalainen seurustelee ulkomaalaisen julkimon kanssa. Nyt kun Aatami jätti Saulin niin mitä meille jää? Onneksi Paris Hiltonilla on iiihana uusi somelainen kolli. Jos unohdetaan että sen isä on espanjalainen ja että juippi on syntynyt kansainvälisesti Ibizalla. Ihan selvästi suomalainen.

Tämmöisiä kuviahan kansa janoaa. Miniöitä ja vävyjä ulukomailta. Rikkaita ja kuuluisia. Muunlaiset saavat mieluusti pysyä siellä mistä ovat tulossakin.

Entäs urheilu. Jos suomalaisen valmentajan alaisuudessa tulee kultaa, se on kyllä meidän mitali se. Ja Keken pojasta vouhotetaan, mutta Rosbergin Nico on kyllä ihan saksalainen minusta nähden. Puhuu saksaa, ranskaa, italiaa ja englantia, muttei suomea. Ei oo vissiin iskä hengaillu paljoo kotona.


Ja nyt kun alettiin avautumaan, niin avaudutaan kunnolla. Suomalaisesta itsetunnosta huippuesimerkki on Heleniuksen matsit. Minä olen ihan varma, että sillä murtuu käpälä aina jo punnituksessa. Kun vastustaja katsoo syvälle silmiin ja sanoo että minäpä se muuten voitan sinut, kuuluu raks Robertin ranteesta.


Mutta kerran on kuitenkin isketty takaisin. Avomiehen sisko oli Portugalissa lomalla kaverinsa kanssa. Yökerhosta lähtiessä joku ukko alkoi seurata niitä. No, eipä aikaakaan kun se veti takin auki ja esitteli vehkeitään naisille. Toinen järkyttyi ja oli lähdössä juoksemaan karkuun. Mutta mitä tekee avomieheni sisko? Sehän repesi nauramaan kun jorkilla oli niin pieni pippeli. Ihan osoittaa piti. Siinä murtui eteläeurooppalaisen itsetunto. Luikki karkuun.


10 kommenttia:

 1. "Mutta mitä tekee avomieheni sisko? Sehän repesi nauramaan kun jorkilla oli niin pieni pippeli. Ihan osoittaa piti." Hahahah, aamuni pelastus :DDD

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä kirjoitus! Ja tuo loppu oli kyllä päivän pelstus! ;o)

  VastaaPoista
 3. Repesin! Muahahahahahh, Portugalin Pedro sai nenilleen vai sanoisko munilleen!

  VastaaPoista
 4. Miehes sisko on kyllä briljantti. En oo koskaan ymmärtänyt, että jos joku vanha setä tulee vehkeitään esittelemään (koska mun kokemuksissa ne on aina ollut sellasia yli keski-ikäisiä), niin miten se on pelottavaa? Täällä kotikaupungissani kohtaa tällasia epäilyttäviä setiä esim. bussissa, mutta usein auttaa kun alkaa nauraa ja sanoo mahdollisimman kovalla äänellä että "täällä joku setä kuvittelee että mua kiinnostaa nähdä sen vehkeet!" Mielellään jos voi vielä korostaa sen sedän vanhuutta itseensä verrattuna, niin parempi.

  Kerran kaverini vieressä elokuvateatterissa alkoi vieras mies runkata. Onneksi oli kaverillani pokkaa hiljaisessa salissa huutaa narisevalla tätiäänellä hyvin korrektisti artikuloiden "voisiko herra lakata tyydyttämästä itseään kun se häiritsee katselukokemustani". Oli mies kuulemma hämmentyneenä tuijottanut ja lähtenyt kiireellä pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos tosissaan puhutaan niin poliisi on ystävälleni kertonut että usein tälläisistä itsensäpaljastelijoista 'kehittyy' ajan myötä raiskaajia. En tiedä kuinka paikkaansa pitävä tieto on mutta sen jälkeen en ole pahemmin näille nakupellejutuille naureskellut..

   Poista
 5. Italiassa shemale esitteli meille vehjettään ni suuttu raukka ku repesin nauramaan. Mitä sitä järkyttymään. On noita vehkeitä kuitenkin nähty ennenkin.

  VastaaPoista
 6. Nyt kun Justin Bieber on Suomessa, niin siitä saadaan revittyä aivan mielettömiä uutisia! mm. äskön silmiini osui otsikko 'Justin Bieber tweettasi Suomesta' NO SHIT! "Finland, Bieber kirjoitti Twitterissään torstaina hieman enen neljää iltapäivällä."

  VastaaPoista
 7. Nyt meni kyllä portugalilaisten maine! "Mitähän ne meistä ajattelee...?" No sitäpä.

  VastaaPoista
 8. Mitä jos justin bieber oiski vahingossa kämpissä vartoillessaan twiitannu et sweden? Oisko kuulunu raks suomalaisten nilkoistakin?

  VastaaPoista