maanantai 8. huhtikuuta 2013

Meidän tiimi vs. zombiet


Tuli katsottua Walking Deadin toinen tuotantokausi. Muutamia tunteja pelon kourissa hikoiltuani aloin miettiä mitenkähän itse vastaavassa tilanteessa pärjäisin ja mitä tekisin. Todennäköisesti ampuisin itseäni välittömästi päähän. Mutta kuvitellaanpa hetki, että haluaisin elää, koska muuten tää juttu jäis turhan lyhyeksi.
 
Heti tuli mieleen yksi käytännön ongelma. Oravikoskella puolet porukasta näyttää jo valmiiksi kulkijoilta. Mistä sitä tietää, ketä pitäisi puukottaa silmään ja ketä ei? Telkkariohjelmassa väkeä kuoli yleisen varomattomuuden, yksinään hortoilun ja ylioptimististen hankkeiden takia. Mietin mitkä seikat koituisivat meidän talouden tuhoksi.
 

Tavaroiden kadottaminen

Jos pakoauto olisi avomiehen vastuulla, kuoltaisiin varmasti. Se ois että ”hei ootko nähny” tai ”minne oot laittanu” kun zombiet huohottais niskassa ja Hiacen ovet ois lukossa.
 

Aseen käsittelytaidot (omalta osaltani)

Jos homma olisi minusta kiinni, niin ei tulis mittään. Penskana on tullut joitakin kertoja pinskalla ammuttua, mutta sitä ei lasketa. Avomies opetti kerran ampumaan jollain kiväärillä. Tähtäsin maapenkassa olevaa maalitaulua kohti ja avomies sanoi sivusta jotain. Käännyin kysymään että mitänää sanoit, ja siinä rytäkässä tuli epähuomiossa tähdättyä omaa ukkoa pyssyllä. Sehän heittäytyi välittömästi maahan. Sain myös rakentavaa palautetta. Toistamiseen ei ole tussaria minulle antanut.
 

Kunto

Jos perässä hölkkäisi lauma kuolleita, menisi osapuilleen pari minuuttia kun en enää jaksaisi juosta ja joku olisi jo nakertamassa nilkkaa.


Joukkotuhoon valmistautuminen

Meillä ei ole järkeviä peruselintarvikkeita. Pitäisi pärjätä tyyliin etanoilla ja liivatelehdillä.
 

 
Mutta jos jonkin takia selviydyttäisiin niin se ois kyllä Hiace. Sinne mahtuu vaikka mitä ja auto ei koskaan jätä tielle.
 
 

15 kommenttia:

 1. Heh. Kirjoitat niin haukasti, että naureskelen aina ääneen, näitä juttujasi lukiessani. Kuten tänään taas!

  VastaaPoista
 2. Voinko syyttää sinua kun kipeänä oleva puolivuotias heräsi sylistäni kun nauraa röhötin ääneen? 😁

  VastaaPoista
 3. hauskaa tekstiä kirjotat!! :D

  VastaaPoista
 4. Tulin myös kirjoittamaan miten nauraa röhötin niin että vauva heräsi, mutta joku oli kerennyt edelleni :D kirjoitat ihan mainiosti!

  VastaaPoista
 5. Pakko minunkin ihan ryhtyä kehumaan, koska elämänlaatuni parani huomattavasti, kun vahingossa päädyin tänne blogiisi. Saa naureskella taas pitkästä aikaa itsekseen ihan ääneen.

  VastaaPoista
 6. Täällä on myös mietitty zombeilta pelastautumista!
  Olen päätynyt siihen, että Namibian pääkaupunki ainakin on suhteellisen turvallinen paikka, kun monet taloista on kunnon aitauksilla suojattuja. Tosin lähellä on myös jotain slummin tapaista asutusta, josta tulisi vastaan kauhee kasa zombeja nopeesti. voi voi.

  VastaaPoista
 7. Täällä taitaisi olla "viralliset" ohjeet zombie hyökkäyksen varalle ;)
  http://blogs.cdc.gov/publichealthmatters/2011/05/preparedness-101-zombie-apocalypse/

  minna

  VastaaPoista
 8. Olisko Hiaceen mahollista tehdä semmonen survival päk zombien ja muiden pahisten hyökkäysten varalle? Ritsa ja muutama hopealuoti, terotettuja kepakoita, vihkivettä, ghostbusters imuri ja tietysti evästä pahan päivän ja nälän varalle, esimerkiksi muutama purkki säilykelihaa ja tonnikaloja.
  merja

  VastaaPoista
 9. Onneksi Hiaceen mahtuu kaikki ehdotettu lisävälineistö!

  VastaaPoista
 10. Onneks sentään ees joku ottaa vakavasti nää mahdolliset yhteiskunnalliset uhkatekijät, kun me muut vaan hössötetään pseudokiireissämme tässä elämän turhanpäiväisessä pintavaahdossa!

  VastaaPoista
 11. Tässähän kohta itsekkin intoutuu hankkimaan Hiacen..:)

  VastaaPoista
 12. Voi vitsi kun olet ihana, nyt on pakko sanoa näin. Piristyin kovasti tätä lukiessani, kun olin ennen tätä jo itsekin zombi - nuokuin silmät puoliksi ummessa tylsistyneenä, kunnes blogiasi pitkästä aikaa selatessa päädyin tähän tekstiin. Itsekin seuraan sarjaa ja olen miettinyt mitä kävisi, jos tulisi zombiapokalypsi. Kaksi minuuttia juoksua ja joku kintussa niin kuin kirjoitit, vaikka adrenaliinilla on käsittääkseni superwoman-vaikutuksia. ;D

  VastaaPoista
 13. Ihan mahtava teksti! nimim. aamuteet melkein näppiksellä :D

  VastaaPoista
 14. Kiitos päivän nauruista! :D Tämä on muutenkin ihanan piristävä blogi, tykkään tyylistäsi kirjoittaa. :)

  VastaaPoista