sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kuinka paljon mahtuu pieneen Hiaceen


Mummo lähetti minulle haasteen, jossa tehdään inventaario auton takakonttiin. Tehtävänantona on luonnehtia yleisnäkymää ja tehdä tavaraluettelo. 

Kokonaisuuden voisi tiivistää näin: voi jeesuksen perkele.
 


 

Yksityiskohtaista tavaraluetteloa en lähtenyt tekemään. Siinä ois menny koko ilta. Minulla on parempaakin tekemistä kuten esimerkiksi DVD-tallenteiden tuijottaminen ja jäätelön syönti. Mutta tässä tärkeimmät: kaksi matkalaukkua, epämääräisiä moottorin (?) osia muovilaatikossa, kolme sähkötarvikkeita sisältävää laatikkoa, kolme muovikassia täynnä vaatteita, asiakirjasalkku, tunkki, kolme kaapelikelaa, moottoriöljyä, kolme lapiota, moottoripyöräkypärä, lipasto, viltti, haalarit, pyyhe, akku, kaksi valaisinta, kolvi, akkuporakone ja säilytysloota, talutushihna ja lasinsiruja hajonneista takalaseista. Jos zombiet valtaisivat Oravikosken, tämä tiimi olisi aika pitkällä näillä vehkeillä. Piilopaikan vois sisustaakin.


 
 

19 kommenttia:

 1. Saan varmaan esittää tämän Kotitohtorille, jonka mielestä minun auton takaluukku on "kummallista roinaa täysi". Kiitos haasteen vastaanottamisesta. Tästä ansaitset pikkuyllätyksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallisuus on suhteellista :D

   Jännittää tuo yllätys. Ja tämä ei ole sarkasmia!

   Poista
 2. Tuonne kun viet kahvinkeittimen ja patjan, niin voit lähteä huoletta roadtripille ;D

  VastaaPoista
 3. Minä niin haluaisin jonku kämäsen toyotan (mieluiten neliveto hilux), jonka takaluukun sais tunkia täyteen kaikenlaista romua ja jolla sais ajella vähän miten sattuu. Meillä on reilut 10 vuotta vanha saab, jota pidetään ku kukkaa kämmenellä ja jonka takakontissa on vaan kannellinen muovilaatikko, jonka sisällä on jotain lasinpesunestettä ja muuta tarpeellista. Ja olen joskus kuvitellu olevani pikkutarkka siivousfriikki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä aika perverssiltä että takakontissa kaikki kamat on laatikossa. Ja vielä kannellisessa sellaisessa.

   Poista
 4. Lipasto melko asiallisessa asennossa

  VastaaPoista
 5. Hiace-postaus oli niin parasta tähän maanantaiaamuun. Fanitin täpöllä niitä aiempiakin.

  Virnuilin taannoin maalle muuttavalle kaveripariskunnalle, että siellä sitä sitten vaan ajellaan Hiacella, jonka takapaksi on tupaten täynnä kamaa. Tämän perusteella kysymyksessä ei näytä olevan pelkkä myytti.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vaan otsikosta :D Viikonlopppuna mökillä kuuntelin sitä ainoaa radiokanavaa, joka siellä harjujen keskellä kuuluu ja sieltä tuli Sakari Kuosmasen biisi Kuinka paljon mahtuu pieneen sydämeen... Vaikka yritin sulkea radion mahdollisimman nopeasti, peli oli menetetty. Kävi niin kuin aina ennenkin. Päässä rupesi soimaan Jopen versio Kuinka paljon mahtuu pieneen Hiaceen ja hoilottelin sitä sinnikkäästi eiliseen saakka. Nyt sitten, avasin blogisi ja ta-dam! Korvamato is back!

  http://www.youtube.com/watch?v=KBZTGfjPvRk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syvimmät pahoittelut. Rankaisin itseäni kuuntelemalla koko kappaleen.

   Poista
 7. Aivan kuin puolison miestenhuone = ainoa lämmin varastotila asumuksessa.

  VastaaPoista
 8. Teillä ollaan jo hyvällä tolalla maailmanloppuun varustautumisessa. Siitähän oli juuri pari päivää sitten juttua valtakunnan päivälehdessä. Toivottavasti tuon säilytyskalusteen laatikot on täynnä kuivamuonaa, niin teillä ei ole hätäpäivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muonavarastoihin tökkää. Zombieiden maailmanvalloitukseen liittyvä kirjoitus on tulossa, tässä analysoidaan meidän "prepper"-valmiudet.

   Poista
 9. Tonne ku kasan päälle viel viskaa jonku patjanreuhkan, ni vois hiacen vuokrata öiks jollekkii kämppää tarttevalle. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mikä liikeidea! Bed & Breakfast ilman breakfastia. Eiku kylttiä tienvarteen kun kesälämpimät koittaa.

   Poista
 10. Tuo vetää jo vertoja Mersun takalistolle. Nooo.. on siellä munkin tila-autossa varmaan jo vieraita elämänmuotoja. :D *hups*

  VastaaPoista
 11. Meikällä oli pitkään viime kesänä Puntossa takana (penkit kaadettuna) halkoja, pressu, sanomalehtiä, salkku olutta, kaks vesijuoksuvyötä ja pumpattava hai. Zombie Apocalypse, show me what u got!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pumpattava hai on kyllä ehdoton tuhansien järvien maassa.

   Poista