sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Näin juhlitaan tyylillä


Kävimme tyttöporukalla kaupungissa syömässä neljän ruokalajin illallisen. Avomieheni tuli noutamaan meitä ja kuljetti kirkonkylälle, koska baariinhan siinä piti päästä. Ravintolan petollinen viinipaketti toi hyvänolon tunteen. Ajoimme ABC-liikennemyymälän ohi. Minulla oli niin kivaa, että en ymmärtänyt käydä ostamassa sieltä limonadia ja perunalastuja. Kylläpä nyt kaduttaa, kun kämpässä on vain ruisleipää ja kraanavettä.

Ilta meni nopeasti erivärisiä juomia kumoten. Kun kampesin itseni taksin kyytiin, kuljettaja vilkaisi minua ja sanoi että aha, minäpä tiedänkin mihin sinä olet menossa. Syystä jota en jälkikäteen oikein ymmärrä, en halunnut katsoa kuka se kuski oikein oli. Ei ilmeisesti kiinnostanut keskustella kenenkään kanssa. Osasi viedä minut kotiin. Näin jälkikäteen mietityttää, että olisi ehkä kannattanut katsoa kuka se kuski oli, niin tietäisi kenen edessä voi hävetä. No, tällaiset tapahtumat tekevät elämästä mielenkiintoisempaa. Kun pääsin kotiin, tajusin että mahani oli täynnä yrjöä. Pitihän se saada äkkiä oksennettua ulos.

Avomiehelle vaan ärhentelin kun se kävi katsomassa välillä miten jaksan. Minä olen kyllä paljon parempi oksentaja kuin se on. Muistan säännöllisesti vetää pönttöä. Lisäksi oksennan tyylillä. Yrjösin mätimoussea ja pikkelöityjä vihanneksia, parsaa ja parmesaanimoussea, kuhamureketta ja dashikastiketta, ylikypsää härän poskea ja sitruunageeliä, puolukkaparfaitia, raparperiä ja valkosuklaajäätelöä.

Kyllä kannatti.

15 kommenttia:

 1. Ei tainnut maistua yhtä hyvältä ylös tullessa, kuin alas mennessä :-)
  Joskus hupaisesti oksentanut mustikkamehua ja spagettia... Ei meinnut saada naurua loppumaan, vaikka yökkäytti niin perkeleellisesti :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spagetti on varmasti paha. Kaverilla tuli joskus spagettia nenästäkin.

   Poista
  2. spagettia on h..vetin vaikeaa ja inhottavaa oksentaa :P tuntuu et narua vaan tulee ja tulee ja kurkun tilavuus ei riitä.

   Poista
 2. Tän luettuaa tulee mielee, et mestarijuhlija on ollu asialla! (Laitoinki huutelumerkin pisteen sijaa)

  Mielestäin posliinijumalan kumartaminen on todella ällöttävää puuhaa. Paoitti jos sen avul krapulain olo paranee. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin voi lähteä ihan kristillisellä nöyryydellä takaisin päivätöihin kun on tuommoinen sunnuntai takana. Minulla oli ekan kerran oikea krapula eilen, sitä ennen ei ole koskaan ollutkaan. Pientä väsymystä ja päänsärkyä vaan. Nyt tiedän mitä sekin oikeasti voi olla :D

   Poista
 3. Kattaus on puoli ruokaa. Mistäköhän sekin sanonta tulee...

  VastaaPoista
 4. Kannattais aina illalla syödä jotain punajuurisalaattia, rosollia tai vastaavaa jos aikoo juhlia niin hyvin että yrjöttää. Tulee kivasti väriä oksennukseen ;).

  VastaaPoista
 5. En yhtään ihmettele, että piti yrjötä. Tollasta sisältöä harvaa pystyy sisällä pitämään.

  VastaaPoista
 6. Heh! Been there done that ;D Hauskuudella on myös kääntöpuolensa ;)

  VastaaPoista
 7. Kai se yrjöttää, jos on maha täynnä oksennusta. Hyvä vain että tuli ulos.

  VastaaPoista
 8. Hmm, kuulostaa melkoisesti OSin menulta?

  VastaaPoista
 9. Tuo jätski olisi kannattanut syödä ensimmäiseksi. Sen kun oksentaa viimeiseksi niin jää hyvä maku suuhun :D

  VastaaPoista
 10. "Minä olen kyllä paljon parempi oksentaja kuin se on. - - - Lisäksi oksennan tyylillä."

  <3 Made my life

  VastaaPoista