sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Tärkeät tavarat ja yhteistyön voima

Muutossa löytyy kaikenlaista tosi tärkeää tavaraa.

Windows 98 käynnistysdiskettiKirjahyllyn perukoille piilotettu sorkkamukiLaatupelejäAjanmukaisia muistikortteja


Samalla myös muistuu mieleen miten mukava on olla parisuhteessa maa- ja metsätalousyrittäjän (muun muassa) kanssa. "No minäpä lähden tästä kylvökoneen laittoon."

Aha.

No, ei oo eka kerta kun teen yksin muuton.21 kommenttia:

 1. Nythän on sitten tilaisuus päästä eroon kaikesta epämieluisasta, esim. sorkkamukista... "Kyllä mä sen pakkasin. Mihinköhän se laatikko meni?! Oisko autotallissa, navetassa, ladossa, kaatiksella... Yhtään en kyllä muista." �� Näin mulle ainakin tapahtuu aina, aarteet hukassa. (Mies ja pojat rajoittaa mun keräilyharrastuksia...) T. Kukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avomiehen sorkkamuki löysi paikkansa isän omistaman vastaavan viereen. Keittiöön. Veikkaan että kohta lähdetään niitä "kompromissiratkaisuja" hakemaan. Tänään jo parista jutusta pyysin neuvottelua hyvin tuloksin = kokko kasvoi rannassa.

   Poista
 2. No kyllähän miestä tollanen ressaa ku muutto. Mä oon sanonnu, et seuraavaks kun muutetaa (meillä muutetaan usein, jo toinen muutto 31 vuodessa, nykysessä asuttu 26 vuotta) ni tilaan miehet hoitaan homman. Ite en muuta ku elukat ja aseet.

  On se hyvä kun on rehellinen syy laistaa muutto. Kukaan ei vaan muista että se kylvökone on laitettu viime kevään jälkee jo useemman kerran. Siemenlootassa ku on hyvä säilyttää mm kalja ja kossukoppaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttopalvelu ois kyllä luksusta. Istuisin ja antaisin komentoja.

   Poista
 3. Mutta kylläpä oli aikoinaan helppo asentaa tuo windows. Vain neljä kohtaa asennusohjeissa.

  VastaaPoista
 4. Leisure Suit Larrysta muistuu mieleen, kun kaverin isällä oli joskus 80-luvun lopulla 286-DOS mikälie tietokone ja "lerpulla" Larry-peli, jota salaa pelailtiin. Naiskuva ja kielitaito kehittyivät monipuolisesti, kun sanakirjasta tavattiin, mitä pelin muikkelit vastasivat Larrylle, kun niille sanoi vaikka Let's fuck.
  -Pientilallinen-
  Ps. Kyllä VS tuolla kokemuksella pitäisi tietää, ettei mitään muuttoapuja tartte ootella toukotöiden lähestyessä. Eikä rehunteon, eikä puintien, eikä syyskylvöjen, eikä kyntöjen, eikä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Police Questissa kuoli jos ehdotteli tuhmia punaisella urheiluautolla ylinopeutta vetäneelle tirpalle :D

   Poista
  2. Larry oli kyllä huikee peli! Tsempit muuttoon.. ;)

   Poista
 5. Ratkesin ääneen nauramaan tuon sorkkamukin kohdalla! Ihan hirveä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saarenmaalaista katoavaa käsityöläisperinnettä! Ei enää suvusta jatkajaa tainnut löytyä sorkkamukitehtailijalle.

   Poista
  2. On sitten kerrankin pojasta polvi - tai sorkka - parantunut.

   Poista
 6. Hei, sorkkamukikuvaa olen esitellyt töissäkin. Mukista ei voi luopua. a) eläin on luovuttanut väkivallan uhrina jalkansa ja henkensä b) se on hirveä c) siitä kai voi hätäilan sattuessa keittää keiton?

  -pelinainen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo sorkkamuki ei ole hirveä. Luulisin paremminkin sen olevan villisikaa.

   Poista
  2. Perinnöksi on laitettava jos joskus on lapsia. Pankin tallelokeroon salamyhkäisesti odottamaan noutajiaan.

   Poista
 7. Kesällä on kylällä varmaankin jokin häppeninki, markkinat, kesäpäivät tmv. Niissä on epäilemättä arpajaiset. Mikä voisikaan olla parempi arpajaispalkinto kuin tuo sorkkamuki! Voin melkeinpä taata, ettei voittaja tule uskomaan silmiään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi vakava paikka jos sorkkamukiin kajoaisin. Varmaan ero tulis.

   Poista
 8. Kauhulla odottelen omaa muuttoani... Sorkkamukia ei ehkä löydy, mutta muuten kaikkea toooodella tarpeellista varmasti... Meillä isännällä on sentään erittäin hyvä tekosyy jättää mut yksin tekemään muuttoa...

  Niin ja sinulle on tunnustus blogissani, vaikka ehkä sana sweetest olisi pitänyt korvata jollain muulla... Wittiest olisi aika hyvä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salamyhkäisyys herätti välittömästi mielenkiinnon, mikä syy sinun ukolla on? :)

   Kiitos tunnustuksesta, pitää käydä kurkkaamassa pikimmiten. :)

   Poista
 9. Miten ois sorkkamuki miljoonapalkinnoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin viime vuonna tilata sorkkamukeja mutta vanha käsityöläisammattilainen oli jäänyt eläkkeelle ja hänen poikansa ei halunnut jatkaa mukien tekemistä. Voitko kuvitella mikä pettymys, niin monella tasolla.

   Poista