lauantai 26. huhtikuuta 2014

Miesten logiikka

Dialogi:

Minä: "Täällä kaapissa on useampia moottoripyöräkenkiä, tarviitko niitä kaikkia?"
Avomies: "Onko siellä semmoset joissa on pohja rikki?"
Minå: "Joo, eli heitetään pois."
Avomies: "Ei, ne nimenomaan tarviin."
Okei.


10 kommenttia:

 1. Teidän hoodeilta kun on niin vaikea löytää uutta moottoripyöräilyyn sopivaa kampetta :D Kannattaa siis säästää! Meillä on ukko lopulta oppinut, että mitä ei ole vuoteen pariin tarvinnut, ei tarvitse jatkossakaan > ja kiertoon, mutta noi moottoripyörä kamppeet/mopon osat on kyllä edelleen ongelmia, niistä EI voi luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa meidänkin taloudessa olla neljä mp-takkia, kolmet tahi neljät kengät, kolme kypärää, lukemattomia hanskoja, muutamat mp-housut.. kyllä riittää! Ja vaikka vanhat varusteet laskee vedet läpi niin eihän niitä passoo viskata pois kun aina ei kato sada vaikka ollaankin Suomessa.

   Poista
 2. Itseasiassa dialogi kuvaa naisen logiikan käsittämättömyyttä. Avauskysymyksen jälkeen mies käy salamannopeasti läpi mielessään varastokirjanpidon pyöräkenkien osalta punniten samalla säilyttämisen tärkeyttä. Arvioinnissa nousee esiin erityisen mieluiset kengät, joiden erityistuntomerkkinä on rikkinäinen pohja. Tässä vaiheessa nainen kytkee käsittämättömällä tavalla asioita yhteen, sortuu päätelmiin ja soppa on valmis.
  -Pientilallinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo rikkinäiset kengät on erityisen hyvät kuulemma Neulamäen radalla minimopolla ajettaessa. Sillä edellytyksellä että nahkaiseen ajopukuun vielä talven jäljiltä mahtuu.

   Poista
 3. Sanamuodosta voisi päätellä, että kaikki muut voi heittää pois, nimenomaan nuo rikkonaiset pitää säästää.

  VastaaPoista
 4. Nyt on ihan pakko osallistua tähän :D Nimittäin naishenkilönä omaan myös parin kävelykenkiä, mitkä vuotaa sadekelillä pohjasta. Ovat niin pirun mukavat jalassa ja niillä voi hyvin vielä kävellä kuivalla kelillä, ni en ole raaskinut luopua niistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsuudessa ihastuttava naapurin täti oli korjaillut kesäläpökkäitään jeesusteipillä niin moneen otteeseen, ettei kenkien kangasosia enää näkynytkään teipin alta. Taidat olla sukua?

   Poista
  2. Naisihmisenä kun nämä jalat on mallia siro (44, vaan eipä pääse ikinä tulvakelillä hukkumaan kun on omat kanootit matkassa), niin tuo "hyvien" kenkien menettämisen tuska tuollaisten pikkuseikkojen kuten rikkinäisen pohjan takia on ihan hillitön. Itsehän joitakin vuosia sitten korjasin sandaalit töissä voimanitojalla. Hyvin pärjäsi sen kesän loppuun, joskin v*ttuilua sai aiheesta jonkin verran kuulla.

   Poista
 5. Siis eihän kannata edes kysyä, heittää vaan pois ja jos joku kaipaa, ihmettelee eikä muista ;)

  VastaaPoista