tiistai 22. huhtikuuta 2014

Uuden kortteerin ensifiiliksiä

No niin. Nyt on työpäivän päälle punnerrettu lisää muuttopuuhia ja näin sitä pötkötetään ranchilla. Voiton puolella aletaan olla noin niinku vanhan asunnon tavaramäärän osalta. Sinne jäi tärkeimmät vielä eli sänky ja TV. Ai niin ja valtaosa vaatteista. Mutta vaatteet on vanha keksintö, niitä on kaikilla. Joutaahan nuo noutaa myöhemminkin.

Haluan jakaa kanssanne muutaman tunnelmakuvan tähän tummenevaan yöhön.


Ranchin sali / temppi-olohuone / kaaoskammariAvomiehen ja isäni sorkkamukit löysivät toisensa. Jipii.Avomies on ollut lystikkäällä tuulella. Mikäpä muu se Playstation-tarvikelaatikosta pilkistääkään kuin rappukäytävän rikkinäinen neekeripatsas. Täytyy myöntää että ensin vähän säikähdin kun tuon näin.


Matka jatkuu huomenna. Uskomattomia seikkailuja luvassa ja monenlaisten kompromissien hakua luvassa näillä uusilla asetuksilla(kin).

Kärsivällisyys on hyve.11 kommenttia:

 1. Auts, nyt meni kommentoinnit aamun puolelle... Mutta tilanne korjataan ensi tilassa!
  Merkillepantavaa psykologista silmää herra Vuoden siivoojalla jälleen. Muutostilanteissa ja kaaoksen keskellä ihminen tarvitsee kiinnekohtia sopeutuakseen. Torso neekeripatsas toimii epäilemättä tuollaisena. Myös kulttuuritekona arvostan, ehdottomasti kulttiesine monessakin mielessä.
  Onnea "uuteen" kotiin ja voimia taisteluun. Muuttaminen on oikeasti ihan perseestä.
  -Pientilallinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perskele harmittaa vieläkin tuo myöhästyminen, tosin aika paha oli tuo ajoitus oman haasteeni kannalta. Sitten vielä tuommoinen ihan paska hätärikommentti unisena, mutta pakotettuna asian tärkeyden tiedostaen.
   Lohdutuksekseni huomaan, ettei sielläkään päässä kirjallinen sisällöntuottovire ole aivan normaalilla (huippu)tasollaan toiseksi viimeisen lauseen perusteella. Kaikella kunnioituksella sanottuna ja syyt ymmärtäen. ;) Osoittaa lajin vaativuuden, jopa mestarille.
   Ja pisteet neekeri-sanan estottomasta käytöstä soveliaassa asiayhteydessä. Ylikorrektiutta vastaan on syytä taistella.
   -PT-

   Poista
  2. Pikkusen on stressilevelit koholla, ison tarjouksen työstöä aamusta iltaan ja lisäksi pitäis tätä muuttoasiaa hoidella :D Huomasin kuitenkin virheen mitä tarkoitit, joten sen verran hereillä vielä ollaan!

   Poista
 2. Nuista sorkkamukeista oon kyllä aina ihmetellyt että kuka haluaa kitata nesteitä jonkun elukan jalasta työstetystä kiposta? Mä luulen että kyseessä on Saarenmaalaisten privaatti jekku poroille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkytys oli suuri kun postauksen myötä selvisi, ettei sorkkamuki olekaan uniikki. Kaksi sorkkamukia herättää kysymyksen elukkaparan kahden muun jalan kohtalosta. Selkeyden nimissä sorkkamukien oikea määrä on neljä (tai tarkeemin ajatellen ehkä sittenkin nolla).

   Poista
 3. Koskakohan joku keksii tehä tollassentapasist sorkist korkkarit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jo mualimalla!
   http://www.extravaganzi.com/wp-content/uploads/2011/03/Horse-Hoof-Shoes-2.jpg

   Poista
  2. Niimpäs olikii, ihan hirveet!

   Poista
 4. Tsemppiä, asioilla on taoimus järjestyä. Muuttaminen on PAHA.

  VastaaPoista
 5. Muuttaminen on äärimmäisen luotettava parisuhdetesti, ainakin meikäläisellä vetää pinnan niin kireälle että on viittä vaille ukkokin siellä rannan kokossa. Eikä tässä ole kun kolme kertaa muutettu neljän vuoden sisään, samaisen ukon takia kaikki. Viimeisimmän muuton jälkeen kyllä mainitsin että jos tämän ruljanssin jälkeen meinaa meikäläisestä joskus eroon päästä niin herra on hyvä ja muuttaa itse. Omasta talostaan. Minen enää muuta mihinkään.

  VastaaPoista
 6. Tämä ehdotukseni saataa olla suorastaan tungetteleva, mutta tulkittakoon se sellaiseksi ja unohdettakoon tarpeettomana.

  Rohkenen silti ehdottaa, että sorkkamukien pitäisi saada oma blogi. Ne kun pyrkivät elämään omaa elämäänsä. Ehkä tuo neekeripatsas kuuluu samaan genreen.

  VastaaPoista