tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hotellit


Rojahdin juuri sänkyyn 18,5 h työpäivän jälkeen, jotta pääsen vielä näin vähän ennen nukkumaanmenoa (tai sammumista) väsäämään dokumenttia päivän annista.

Tämmöisellä hetkellä lämmittää, että hotellia aidosti kiinnostaa asiakkaan viihtyminen. Minulta kysytään "onko jotain mitä meidän pitäisi tietää?".


Kyllä. Palautekortti on veressä. Eikä edes minun.

Mutta hyvä että tuli kysyttyä! Pisteet Scandicille. Paljon ne nimittäin jättää kysymättä.


13 kommenttia:

 1. Toivottavasti palautekortti oli ainoa paikka josta verta loytyi... yok!

  VastaaPoista
 2. Joskus löysin myös muuatta ruumiineritettä hotellihuoneesta, säästän teidät tarkemmilta yksityiskohdilta. Siitäpä aloin miettimään, mitähän kaikkea tässäkin huoneessa on harrastettu ja millaisia jäämiä puuhista on jäänyt. Ei kestänyt miettiä kovin kauaa.
  Niillä millälie pöyhkeytysaineilla käsitellyillä kuohkeanpuhtoisilla petivaatteilla luodaan illuusio ylellisestä siisteydestä. Ei sillä, ei kotona pääse yhtä tiheään puhtaisiin lakanoihin, hyvä jos kuukausittain. Mutta tietääpähän päästöt omiksi tai ainakin omista koirista lähteneiksi.
  -Pientilallinen-
  PS. Ajattelin, että aikamoisen haasteen otti. Tuo illallinen suoritus osoittaa kyllä merkillepantavaa uhrimieltä ja sitoutumista hankkeeseen.
  PPS. Kirjoitithan palautekorttiin jotkut nokkelat terveiset? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi mukavista löydöistä oli kerran hotellihuoneessa hirveä kasa varpaankynnenpalasia päiväpeitteen päällä. Pitäiskin hankkia eritepuolta varten semmonen CSI-taskulamppu. Mistähän niitä mahtais saada.

   Hotellielämässä ainoa hyvä puoli on aamupala ja se oletettavasti puhdas sänky. Kuukauden vaihtoväli kotiolosuhteissa on jo kova suoritus.

   Ps. Hullun hommaa tämä, mutta ruodussa on pysyttävä.
   Pps. Jätin palautekortin ihan hitokseen yöpöydälle siten, että se varmasti ihan sellaisenaan nostetaan takaisin tyynyn päälle seuraavaa onnekasta varten.

   Poista
 3. No nuorena jaksaa tehä hullunpitkiä työpäiviä ja sillonhan sitä rahanpaskaa eniten tartteeki. Älä ny kumminskaa ittees työllä tapa.

  VastaaPoista
 4. Eekäkö, tuo korttihan on laitettu ihan varoitukseksi. Että uskallapa laittaa palautetta, niin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D "Näin kävi edelliselle palautteenantajalle. Käytäpä harkintaa vastatessasi."

   Poista
 5. Toivottavasti Scandic tarjosi kylpytakin ja tossut, siitä ei meno parane. Lainasin tätä Happy Days ideaa omaan elämääni, jospa fiilis tästä kohenisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turvauduin omiin flanelleihin ja villoihin iltapukeutumisessa :)
   Kävinkin jo urkkimassa sinun plokia, laita Kotitohtorista jotain jooko!

   Poista
 6. Taitaa terminaalin Scandic olla jo itsekin ehtoopuolella.

  VastaaPoista
 7. Alkoi tämän nähdessäni soida päässä Duran Duranin kasariklassikko Is there something I should know. Jessus, se oli nuorena mulla voimasoitossa. Tosin siihen aikaan ei taidettu vielä tuntea sanaa voimasoitto.

  VastaaPoista