sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kusta päässä

Aamulla mökin siivoukseen ajellessani huomasin Oravikosken uuden lähikaupan mainoskankaan pudonneen paikaltaan. Äsken kotimatkalla sitten pysäköin sivutielle solmiakseni sen takaisin paikalleen.

Eipä tarvinnut solmia. Oravikoskella oli viime yönä riehunut kovin merkillinen paikallismyrsky, jonka seurauksena narut olivat napsahtaneet poikki ja mainoskangas leikkaantunut useasta kohtaa.


Nyt vituttaa kyllä ihan oikeesti. Johan tuo lakana kerkesi olla ripustettuna siinä pari viikkoa.

Perkeleen vatipäät.


ps. Tästä piti tulla Happy days 7/100 -postaus aiheella toisten auttaminen. Nyt en tiedä löytyykö tälle päivälle ilon aiheita, sen verran myrkytti mielen tämä tapahtuma.

10 kommenttia:

 1. Saatanan hulttiot! Mikäli oikein käsitin, tämä oli se ihan vastikään avattu kyläkauppa, justiinsa sellainen, joille toivoisi kaikkea mahdollista onnea ja menestystä. Näyttää, ettei ole ihan ilmainen tuommoinen teetetty iso mainos, tuonkin eteen saa taas monta maitopurkkia myydä.
  Viikoksi pimeään liiteriin puu-ukkoja veistelemään tuommoiset perkeleet.
  -Pientilallinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrittäjä oli luonnollisesti kovin mielissään tästä näystä... Pääsiäisliikenteessä ois ollut ihan mukava, että ulkopaikkakuntalainen jos toinenkin olisi pysähtynyt kaupalle asioimaan. Saa nähdä milloin on uusi kangas paikallaan. Rahaa maksavat.

   Poista
 2. Sakinhivutusta tollassen tekijälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saiskin kiinni niin ois pari valittua. Kaikenlaista yhteiskuntapalvelusta ois luvassa.

   Poista
 3. Harmittaa yrittäjän puolesta, toivottavasti kukaan ei sentään tarkoituksella kampita...
  Ei helpolla pääse mökkiyrittäjäkään, aikaisin pyhäaamuna siivoushommiin, vaikka ansiotyössäkin taisi ainakin alkuviikosta tulla ns. pitkää päivää.
  Kestojaxuraxuvoimahali yrittäjille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että jäi viimeiseksi sabotaasiksi.

   Kiitos jaxuista, niille on käyttöä. :)

   Poista
 4. Ehkä kaikki ei tykkää siitä, että riemunkirjavia rättejä köytetään puihin. Ehkä mahdollisesti vielä ilman puiden omistajan lupaa ( en tiedä). Mutta kyllä tuollaset on maisemanrumentajia pahimmasta päästä. Ei sillä, että kannattaisin tuhoamista.
  Mutta mun mielestä tuollanen ripustelu on maiseman ja luonnon sabotoimista.

  VastaaPoista
 5. Että 5-tie ja sillä kiitävät autot on katsomisen arvoista maisemaa, eikä saa häiritä katselukokemusta, millään värillä ainakaan, saati informaatiolla kohta kohdalla olevasta kahvipaikasta? Sabotaasi (luonnon) tuolla kohdalla tapahtui vissiin joskus 1500 luvulla... tekivät perkele hevostien sen kinttupolun tilalle... :)

  VastaaPoista
 6. No voi hittolainen, että joku kehtaa :/ Jos ajelen oravikoskella päin, niin käyn ehdottomasti lähikaupassanna asioimassa, ihan kannatuksen vuoksi!

  VastaaPoista
 7. Olisko mahdollista ommella tuo kangas toiseen kankaaseen repeytymien reunoja pitkin? Saisi "melkein ehjän" näköisen, kunnes uusi saapuu.

  On tommoinen ilkivalta kyllä niin perseestä!

  Ilosempi juttu, kävin Kuopiossa kurssilla ja siellä oli yksi poitsu Oravikoskelta. Ei ollut kuullukkaan blogistasi. Ihme juttu!! Mutta lämmin läikähdys kulki lävitseni, kun tuntui kuin olisi itse käynyt siellä onnenkultamaassa. Iloista pääsiäistä sinne! T. Tuntematon

  VastaaPoista